Βελισσάρης, αυτή είναι η μεταγραφή αεροδρομίου του Φαρμάκη

Γιώργος Βελισσάρης, Νεκτάριος Φαρμάκης

Είναι λογικό. Καμία έκπληξη. Να πανηγυρίζουν τα πρωτοσέλιδα, για την κάθοδο του Γιώργου Βελισσάρη, με την παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023. Δεν μιλάμε για υποψήφιο από το σωρό, αλλά για άτομο που είναι κάποιος, που κάτι σημαντικό έχει κάνει στη ζωή του, έχει γράψει πλήθος αναγνωρισμένων έργων και έχει ξεχωρίσει από το πλήθος.

Λες και δεν ξέρετε ποιος είναι ο Βελισσάρης, το «αηδόνι των πανηγυριών», τον λένε. Και αργά ή γρήγορα θα έλεγε το «ναι» στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, διότι στις εξηγήσεις του αυτός ήταν ξεκάθαρος. Πως πάμε να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα για τον τόπο μας. Επειδή δεν υπάρχει άλλος, που να γνωρίζει όπως εσύ, πολλές από αυτές τις περιοχές. Όλα αυτά τα χωριά, καλώς, κακώς, τον Βελισσάρη τον έχουν με το αξίωμα του πρωθυπουργού.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Καθόλου βαρύ, η άποψη που λέγεται. Όσοι δεν έβαζαν το χέρι τους στη φωτιά για τον Φαρμάκη, για την επανεκλογή του. Τώρα το βάζουν, όλοι είναι… πανσίγουρι, πως όχι απλά θα είναι καλύτερος από τις προηγούμενες εκλογές, αλλά και κυρίως… πως περίπατο θα κάνει.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.