“Βαρύ” όνομα, μεγάλη κληρονομιά

Η Aluminium art S.A. είναι από τους πρωτοπόρους στο χώρο εμπορίας, κατασκευής και τοποθέτησης κουφωμάτων αλουμινίου στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1976 από τον Νικόλαο Αλεξόπουλο και έκτοτε αναπτύσσεται συνεχώς με ανανέωση των εγκαταστάσεών της και επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες, μηχανήματα, τεχνογνωσία και ανθρώπινο δυναμικό. Σήμερα, 40 χρόνια μετά, έχει περάσει στα χέρια του Κωνσταντίνου Αλεξόπουλου.

Ποιότητα
Στόχος μας είναι να υπερβούμε συνεχώς τις προσδοκίες του πελάτη μας για την παροχή ποιοτικής κατασκευής. Τα μέλη της ομάδας μας επαληθεύουν όλα τα χαρακτηριστικά της εργασίας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ακεραιότητα
Η συνεργασία μας με τους πελάτες μας βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο για τους πελάτες μας ακολουθώντας τις αξίες και τις μεθόδους της εταιρείας μας.

Ασφάλεια
Ο προγραμματισμός της προληπτικής ασφάλειας μας βοηθά να προσφέρουμε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον για όσους εργάζονται στο έργο, άτομα που επισκέπτονται το χώρο εργασίας ή εργάζονται.

Ομαδική Δουλειά
Για να γίνει ηγέτης στον κλάδο, είναι σημαντικό να ενθαρρύνουμε την ομαδική εργασία προκειμένου να επιλύσουμε οποιεσδήποτε κατασκευαστικές προκλήσεις και να επιτύχουμε αποτελέσματα.

Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.