Βαγγέλης Μαρινάκης: Ανατροπή για το κανάλι του εφοπλιστή

Οι ετοιμασίες για το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, ωστόσο ακόμα είναι άγνωστο πότε θα βγει στον αέρα.

Ο τηλεοπτικός σταθμός του Μαρινάκη, που θα ονομάζεται One Channel, αρχικά ήταν προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα την 1η Απριλίου, αλλά αυτό δεν έγινε. Μετά έγινε γνωστό ότι η νέα ημερομηνία είναι στις 17 Απριλίου, ωστόσο ούτε τότε θα βγει στον αέρα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σύμφωνα με το e-tetradio, το νέο κανάλι με διευθυντή τον Σταμάτη Μαλέλη δεν είναι ακόμα έτοιμο και η πρεμιέρα προγραμματίζεται για μετά το Πάσχα, τον Μάιο.

Το νέο κανάλι του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη είναι στα σκαριά και ψάχνει τα τηλεοπτικά πρόσωπα που θα τον ανεβάσουν στην τηλεθέαση.

Επικεφαλής του εγχειρήματος έχει αναλάβει ο Σταμάτης Μαλέλης. Ο πρώην διευθυντής ειδήσεων του ΣΚΑΪ έχει τεράστια τηλεοπτική εμπειρία, ενώ ήταν ο πρώτος που είχε εισάγει τα παράθυρα στα δελτία ειδήσεων.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος αντικατέστησε την Πόπη Τσαπανίδου που παραιτήθηκε λίγο καιρό πριν την λήξη της διορίας για τις τηλεοπτικές άδειες. Το studio της web tv είναι εγκατεστημένο στα γραφεία των εφημερίδων «Νέα» και «Βήμα» στη Λεωφόρο Συγγρού.

Ο «χώρος» που κινείται ο Μαλέλης είναι ο «γνωστός» του ΣΚΑΪ καθώς εκεί ήταν τα τελευταία χρόνια και διατηρεί άριστες σχέσεις με τη διοίκηση και τους δημοσιογράφους και παρουσιαστές του καναλιού.

Στη λίστα του είναι όλη η πρωινή ζώνη του σταθμού του Ν. Φαλήρου, δηλαδή, ο Γιώργος Αυτιάς, ο Δημήτρης Οικονόμου,η Μαρία Αναστασοπούλου, ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας, όπως και ο Τάκης Χατζής. Ο χρόνος θα δείξει αν κάποιοι θα μετακομίσουν από το Φάληρο, στη λεωφόρο Συγγρού 340…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.