Τζογάρουν, μετά τα φράγκα όχι του μπαμπά, στην “Πρώτη Θέση”

Άλλο βγάζει τραγούδι ένα πιτσιρίκι, άλλο κυκλοφορεί μουσική πρόταση, κάποιος, που στην επαγγελματική και όχι στην ερασιτεχνική νύχτα, είναι πρωταθλητής. Προχωρημένος. Τον πρώτον, δεν τον παίρνεις στα σοβαρά, στον δεύτερον, όμως, έχεις ποντάρει ήδη πάνω του. Πιθανόν και οι γονείς σου, να κάνουν το ίδιο… Βέβαια. Όταν λέμε καινούργιο τραγούδι, από αυτόν, εννοούμε με φράγκα πολλά. Σε συνθέτες, βίντεο κλιπ, ραδιόφωνα, τηλεόραση, youtube και διαδίκτυο γενικότερα, καθώς και σε πολλά άλλα. Επιχείρηση κανονική, που βάζει, και περιμείνει να πάρει, από τις εμφανίσεις στα νυχτερινά κέντρα. Όχι τάβλι ή ένα επιτραπέζιο, παιχνίδι παρεάτο, να κάνουμε δουλειά στο πόδι.

Τα Θυμήθηκα, όταν άκουσα το αποτέλεσμα της σούπερ καλοκαιρινής και ανεβαστικής “Πρώτη Θέσης”, από τον Νίκο Οικονομόπουλο. Να το σημειώσουμε κι αυτό: Του τραγουδιστή, που συνεργάζεται με επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη. Διδύμου, που αρκετοί ενήλικες στοιχηματίζουν με τα δικά τους λεφτά και όχι το μπαμπά. Για την επόμενη μέρα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ακούστε το λοιπόν.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.