Τζίγγερ – Μελισσανίδης: Tο μυστικό lunch

Αγαπητοί αναγνώστες, σήμερα η hot είδηση που θα συζητηθεί, είναι ένα lunch, που έλαβε χώρα στα Βόρεια προάστια της Αθήνας και για την ακρίβεια στο Νέο Ψυχικό.

Του CEO της Motor Oil Γιάννη Βαρδινογιάννη και του προέδρου της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οι δυο άνδρες γευμάτισαν χθες το μεσημέρι στην περίφημη ψαροταβέρνα Δουράμπεης στο Ψυχικό.

Κατέφτασαν περίπου στις 13:55 και αμέσως κατευθύνθηκαν στην prive αίθουσα του resto.

Μάλιστα είχαν κατεβάσει και την κουρτίνα έτσι ώστε να προστατεύονται από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αποχώρησε γύρω στις 15:30 και στην συνέχεια ο «Μελισσάν» κάθισε σε άλλο τραπέζι με δυο συνεργάτες του.

Όπως αντιλαμβάνεστε ουδείς, πέρα των δυο τους, γνωρίζει τι ειπώθηκε.

Ίσως λίγο ποδόσφαιρο ίσως και λίγο business.

Οι πιο πονηροί, με δεδομένο ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο Μελισσανίδης έχει τοποθετηθεί (επενδυτικά;) στην Helleniq Energy εταιρεία συμφερόντων του Σπύρου Λάτση  και του Ελληνικού Δημοσίου, πιστεύουν ότι οι δυο τους συζήτησαν και τις επενδυτικές ανησυχίες του προέδρου της ΑΕΚ, στις πετρελαϊκές business.

Εκτιμάται ότι ο πρόεδρος της ΑΕΚ έχει αγοράσει ένα ποσοστό των μετοχών της Helleniq (ΕΛΠΕ) που αγγίζει το 1%-2% ενώ όπως έχει γράψει και το mononews.gr δεν αποκλείεται σε ένα μελλοντικό placement των μετοχών της εταιρείας μετά τον Ιούνιο του 2024 (εκτιμάται έως 20%) να τοποθετηθεί εκ νέου.

mononews.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.