Με Τσίπρας Αρχηγό χάνουν το χοντρό μεροκάματο

Αλέξης Τσίπρας

Σε αμφισβήτηση από τους συριζαίους ο Τσίπρας. Άλλο πάλι τούτο. Δεν τους κάνει πλέον για ηγέτης της αριστεράς. Μπα! Έχουν καλύτερο για βιτρίνα; Κι αν ναι, να μας τον δείξουν ποιος είναι. Όχι τίποτα άλλο, να ξέρουμε ποιον να ψηφίσουμε εκείνον ο οποίος θα εκφράζει με συνέπεια τις αρχές και τις αξίες της αριστεράς.

Διαφωνούν οι γνήσιοι αριστεροί με την απόφαση του Τσίπρα να… ανοίξει τις πόρτες του μαγαζιού και από δήθεν αριστερό να το κάνει δήθεν κεντροαριστερό. Έτσι να μπαίνει άφοβα και ο κεντρώος, να γίνεται ψηφοφόρος κι αυτός που δεν το ΄ριχνε σε κόμμα σκέτο νέτο αριστερό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η υποκρισία! Όλοι αυτοί που κατηγορούν σήμερα τον Τσίπρα για ιδεολογικά στραβοπατήπατα που ήντουσαν όσο ήταν κυβέρνηση ο σύριζας; Όσο, δηλαδή, γελοιοποιούσε τα ιδεώδη της αριστεράς ο πρωθυπουργός Τσίπρας; Έκαναν το κορόιδο. Οι τουμπεκήδες! Και γιατί να μιλήσουν, όταν με τον σύριζα στα πράγματα κονομούσαν- χωρίς να δουλεύουν – χοντρό μεροκάματο ως βουλευτές και παρατρεχάμενοι της κατάστασης, ενώ συνέχιζαν το παραμύθι ότι είναι… αγωνιστές του λαού. 

Μιλάμε σοβαρά. Η αλήθεια είναι ότι πράγματι έχουν ζορίσει οι σύντροφοι τον Τσίπρα, όμως όχι γιατί αυτός θέλει να ξεστρατήσει από τα χωράφια της αριστεράς. Τον αμφισβητούν γιατί τον θεωρούν χομπύστα. Ότι τον έχει πάρει κάτω η βόλτα, χάνει συνεχώς πόντους, κι αυτός δεν κάνει σοβαρή αντιπολίτευση. Την πλάκα του κάνει ο Αλέξης, λένε, ή βαρέθηκε, διότι θαρρεί πως δεν θα ξανακυβερνήσει.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.