Μαχαίρας στο Tsipas Radio, για τον θάνατο του 39χρονου Dj : «Τρελάθηκα, τρελάθηκα, έπαθα σοκ»!

Δημήτρης Μαχαίρας

Ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, κος Δημήτρης Μαχαίρας, μίλησε χθες (25-11) στο Tsipas Radio και τον Ηλία Τσίπα, Μεταξύ άλλων, επεσήμανε:

Αναφερόμενος στον αναπάντεχο θάνατο του 39χρονου DJ Decibel, κατά κόσμον Δημήτρη Μπέλλου, από κορονοϊό, με τον οποίον δουλεύανε στα ίδια μαγαζιά : «Δεν ξέρω αν το ξέρετε, και εγώ έχασα την μητέρα μου. Με αφορμή αυτό, με πήρε να με συλλυπηθεί ένας φίλος, συνάδελφος και αυτός DJ, από τον οποίον έμαθα ότι ο Δημήτρης είναι στην εντατική. Πριν 10 μέρες αυτό. Εγώ τρελάθηκα, τρελάθηκα, έπαθε σοκ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Συμπλήρωσε δε πως «ο Δημήτρης δεν έπινε, δεν κάπνιζε, δεν ήταν κάποιος, ο οποίος έκανε ταραχώδη ζωή. Ήταν οικογενειάρχης, και μάλιστα το παιδάκι του το δεύτερο ήταν μόλις 40 ημερών. Είναι τραγική περίπτωση για την σύζυγο του, την Ιωάννα, που περνάει αυτόν τον Γολγοθά πλέον».

Ερωτηθείς για το αν είχε υποκείμενα νοσήματα, όπως έχει γραφτεί, απάντησε πως το τι κρύβει ο καθένας μέσα του, είναι κάτι, το οποίο δεν μπορεί να το ξέρει ο άλλος.

Βέβαια, η κουβέντα πήγε και σε άλλα θέματα, που αφορούν τα λάθη της κυβέρνησης, τα ζόρια της νύχτας, αλλά και την Πάτρα.

Ακούστε παρακάτω όλο το ηχητικό απόσπασμα της τηλεφωνικής επικοινωνίας Ηλία Τσίπα – Δημήτρη Μαχαίρα :

Διαβάστε επίσης : «Ο Θανάσης Πριόβολος με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα- Φωνάζει από μακριά η επιτυχία του Μπερτάκη»!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.