Τσίπας Μπλοκ αποκλειστικό – Βόμβα από Μύκονο μεριά – Ο πόλεμος «Nammos» «Principote» για το πρώην «Sea Satin» και τα 20 μύρια

Τα κανόνια του Ναβαρόνε θα μοιάζουνε με στρακαστρούκες μπροστά σε αυτά που θα σκάσουν οσονούπω στην Μύκονο. Δεν μιλάω γι’ αυτά που αφορούν τα ξέφρενα Paty με τους εξωπραγματικούς λογαριασμούς. Η αυτά με την πλημμυρίδα … σκουπιδιών. Ή ότι παίρνεις τηλέφωνο για ασθενοφόρο κι έρχεται μετά από 10 ώρες. Στην καλύτερη περίπτωση αυτό. Γιατί στην χειρότερη, δεν υπάρχει καθόλου. Καμία σχέση με αυτά τα γνωστά και που προσπαθούν αυτοί οι γνωστοί κάποιοι, να τα σπρώξουν κάτω από το χαλί. Άλλα αδιανόητα πράγματα συμβαίνουν. Μιλάμε για έναν πόλεμο, που είναι πραγματικός, όχι αέρα πατέρα χαρτοπόλεμος, που ο πόλεμος στην Ουκρανία, θα είναι μια πλάκα μπροστά σε αυτόν. Που προσπαθoούν όλα τα μεγάλα ΜΜΕ, να μάθουν τι έχει γίνει. Μόνο που τους πρόλαβε, και πάλι το tsipasblog.gr.

Ξεκινάμε. Ετοιμαστείτε να ακούσετε πράγματα που δεν έχετε ξανακούσει. Είναι μεταξύ δύο μεγάλων μαγαζιών. Πολύ μεγάλων. Κορυφαίων. Μέγιστων. Μεγιστοτεράστιων. Παγκόσμιων. Που κρατάνε την οικονομία του νησιού. Του «Nammos με τα λεφτά του Πέτρου Στάθη και του Πριγκιπάτου» με τους τεράστιους τζίρους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μάλιστα κύριοι. Ο πόλεμος γίνεται για το παλιό «Sea Satin». Ποιος θα το πάρει. Απάντηση σαφής δεν μπορεί να δοθεί, μόνο περίπλοκη και συγχυσμένη. Και αυτό γιατί ο ιδιοκτήτης του ακινήτου, ο Νίκος Γρυπάρης, σύμφωνα με ανθρώπους που ξέρουν την ιστορία από μέσα, έχει δώσει τα χέρια και με τους δύο. Και με τον Φραγκίσκο Ζανή («Nammos») και με τον Γιάννη τον Αναστασιάδη («Πριγκιπάτο»). Το νούμερο που λέγεται, που ήθελε, είναι περίπου στα 20.000.000 ευρώ.

Και μπερδεύεται και άλλο η ιστορία. Η πρώην γυναίκα του Γρυπάρη, όταν χώρισαν, του πήρε τα brand, «Sea Satin», «Caprice», και τα πούλησε στον Ζαννή.

Και τι γίνεται τώρα; Της πουτάνας γίνεται. Ο ένας καταγγέλλει τον άλλον. Ψάχνουν να βρουν τα 20 μύρια ποιος τα έδωσε, ή ποιος θα τα δώσει. Έχουν καλέσει εισαγγελείς, έχουν καλέσει ότι υπηρεσία υπάρχει. Για να ξέρουμε τι λέμε, ο πόλεμος του «Sea Satin» εξελίσσεται στην πραγματικότητα σε τρία μέτωπα. Λοιπόν. Από τη μια σκοτώνονται «Nammos» και «Principote». Από την άλλη, έχεις τον Γρυπάρη με την πρώην σύζυγό του. Πέρα απ’ αυτά, η πρώην γυναίκα του Γρυπάρη, «κυνηγάει» την δεύτερη γυναίκα του, την νυν, με την κατηγορία ότι έχει διαπράξει σωρεία πολεοδομικών αυθαιρεσιών.. Πήρες χαμπάρι;

Από περιέργεια ρωτάω: Ποιος θα είναι νικητής στο ζευγάρι «Nammos» «Principote». Δύσκολο να το βρεις. Είναι ο Ζανής, που όπως αποδείχθηκε και με τον Γιώργο Νικητίδη, στην διαμάχη για την πώληση του «Kensho», δεν κάνει πίσω. Είναι και ο Αναστασιάδης, που δεν είναι και πολύ εύκολο παιδί.

Να καταλήξω με αυτό. Με τις κακές γλώσσες. Ο Ζανής ήταν υπάλληλος του Γρυπάρη, τον είχε μπάρμαν στο «Caprice». Και ίσως για αυτό, ίσως να μην το χώνεψε ποτέ. Ότι ο πρώην υπάλληλος του, έγινε μεγάλος και τρανός.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.