Τσιμπανάκος τώρα θα γράψει τις πιο λαμπρές σελίδες του

Οι αυτοδημιούργητοι. Οι ωραίοι αυτοδημιούργητοι, δεν είναι απαραίτητο να είναι προχωρημένης ηλικίας. Πάντα με τράβαγαν. Άνθρωποι που αποφασίζουν να διακριθούν στη ζωή τους, να φύγουν από τη μεσαία τάξη, βάζουν σε δεύτερη μοίρα την ηρεμία της οικογένειας και ρίχνονται στο μεγάλο τους όνειρο. Δεν ξέρουν τι είναι ο ύπνος, η μόνιμη κατοικία, οι πραγματικοί φίλοι. Πολλές οι φορές που κλείνονται, λες και κλείνονται σε μοναστήρι, για να τα βρουν με τον εαυτό τους. Να περιμένεις και πόλεμο, και πισώπλατα χτυπήματα.

Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, γνωστός στην ποδοσφαιρική πιάτσα. Έκανε καριέρα ως ποδοσφαιριστής, και στην Παναχαϊκή, μεταξύ των άλλων. Τα τελευταία χρόνια, έχει διατελέσει με επιτυχία παράγοντας σε ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό, γνωρίζοντας όλες τις βαθμίδες διοίκησης. Λοιπόν, αυτός, δεν ήταν απλά ένας επιτυχημένος, είναι ο ορισμός του αυτοδημιούργητου. Από μικρός αφοσιωμένος στην αποστολή του, και σίγουρα νιώθει πως ο πόνος και οι δυσκολίες, όλα άξιζαν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας μαζί του. Τον κάνει ειδικό συνεργάτη, σε θέματα αθλητισμού και ποδοσφαίρου.

Θυμίζω, το καμάρι των Σερρών επέστρεψε στη Super League μετά από 12 χρόνια!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.