Τρομερός ΛΟΥ, έβαλε και το κερασάκι – Πάει για τριήμερα – Και προχωρά στην αλλαγή ονόματος του Romeo Patras!

Ποιος το περίμενε; Εγώ το περίμενα. Ενώ σκούρα, πιο σκούρα από ποτέ, τα έχουν βρει οι επιχειρηματίες στον νυχτερινό γαλαξία της Αθήνας, στις διαπραγματεύσεις με τους καλλιτέχνες. Το αποτέλεσμα είναι πως παρά πολλά και γνωστά μαγαζιά, να μην έχουν ανακοινώσει ακόμη σχήμα, και ο Αύγουστος κοντεύει να φύγει (σχετικό ρεπορτάζ).

Και υπάρχει στην άλλη πλευρά, ο ΛΟΥ, που κινείται με τρομερή ταχύτητα, τα έκανε όλα τόσο γρήγορα. Πλέον τα περιμένουμε όλα, ακόμη και αν ακούσουμε μια μέρα, πως έπεισε τον Νότη Σφακινάκη, να γυρίσει στη νυχτερινή ζωή. Έχει κάτι και μιλάει στο μπερδεμένο μυαλό των καλλιτεχνών. Και φυσικά δεν ήταν έκπληξη, δεν ήταν τυχαίο, πως δεν πήγε πουθένα ο Αντύπας, μετά τον ΛΟΥ και την Πάτρα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όπως μάθαμε πριν από λίγο, έβαλε και κερασάκι στη τούρτα Romeo plus patras. Θα είναι ο guest star – Πέμπτη και Παρασκευή- Δημήτρης Κοντολάζος. Ιστορία μεγάλη!

Έχει φτιάξει ομαδάρα, θα στεκόταν πολύ αξιοπρεπέστατα και στην Αθήνα. Με στρατηγό τον Ηλία Βρεττό και την στρατηγίνα την Αγγελική Ηλιάδη. Με αντιστράτηγο τον Άκη Δείξιμο και αντιστρατηγίνα την Ελένη Γρίβα. Και απλή στρατιωτίνα την Χρυσάνθη Παναγιωτακοπούλου, η οποία βέβαια έχει όλα τα φόντα να ανέβει πολύ ψηλά στην ιεραρχία.

Και επειδή έχει φτιάξει ομάδα, δεν φοβάται καθόλου να ριχτεί στη μάχη τρεις μέρες : Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο

Να μιλήσουμε πρώτη φορά, και για το όνομα. Έχω βάσιμες υποψίες πως θα μετονομαστεί σε 1942. Γιατί όλοι νομίζουν πως δίπλα στον ΛΟΥ, απλά πίνω και περνάω καλά, αλλά εγώ παρατηρώ τα πάντα, κατάσκοπος έχω γίνει.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.