Η Πάρος είναι αυτήν τη στιγμή μία πιο ήρεμη εναλλακτική από τα υπερτουριστικά νησιά της Ελλάδας, αναπτύσσεται ραγδαία και γίνεται όλο και πιο διάσημη. Έχει συμπεριληφθεί στους τρεις καλύτερους καλοκαιρινούς προορισμούς παγκοσμίως, σύμφωνα με το αμερικάνικο περιοδικό Forbes. Το άρθρο, που υπογράφεται από την Kathleen Peddicord, έχει ως πρώτη επιλογή την Πάρο και ακολουθούν ο Μαυρίκιος και η Σρι Λάνκα.
Και τι σχέση έχει αυτό το νησί με το “φανταστικό” εστιατόριο YIANIYAMAS ; Εκεί βρίσκεται, και πιο συγκεκριμένα, στο κέντρο της Νάουσας.
Πρώτον, η εικόνα του, σε τραβάει να μπεις μέσα.
Δεύτερον, η ποιότητα του φαγητού, είναι εξαιρετική. Κινείται σε γιαπωνέζικες γεύσεις, με την “υπογραφή” του διεθνούς φήμης Chef ΤΑΚΕ, δεξί χέρι του θρύλου της παγκόσμιας γαστρονομίας Nobu, Chef των Nobu Matchuhisa Λονδίνου, Παρισιού, Αρμάνι Μιλάνου, του Matchuhisa Mykonos, του Nammos, του Koursaros και του Υton του Νίκου Βέρτη!
Τρίτον, παίζει εξίσου δυνατά και στα coctails.
Τέταρτον, το σέρβις του, πολύ καλό χαρακτηρίζεται στο Tripadvisor.
Σίγουρα θα το επισκεφτούν ξανά, όσοι το επισκέφθηκαν ήδη μια φορά.