O “στρατηγός” Βέρτης

Νίκος Βέρτης

Καλλιτεχναράς ο Βέρτης. Ποιος το λέει; Η πορεία και η πραγματικότητα το λέει. Ο τραγουδιστής ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και δίνει νέα πνοή στην αθηναϊκή νύχτα μέσω του φουλ καινοτομικού ΥΤΟΝ, που είναι βασικός μέτοχος και του βγήκε. Επίσης, ανοίγει πρώτος από όλους μετά την καραντίνα και δεν περιμένεις να πλακώσουν τα πρωτοσέλιδα, για να το πεις. Όχι ότι είναι μεγάλος καλλιτέχνης. Συμφωνείς, διαφωνείς, άσχετο. Ότι του βρήκε και πάλι.

Λοιπόν και αφού υπάρχει έμπρακτο δείγμα, λες και το άλλο. Ότι είναι και στρατηγός. Αρχιτέκτων. Ρωτάω ποιος το λέει, ποιος το υπογράφει ότι ο 43χρονος τραγουδιστής μπορεί να καθορίσει, να ηγηθεί, να είναι προφήτης της επόμενης μέρας; Το TsipasBlog! Το TsipasBlog. Ναι!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η κουβέντα δεν είναι καθόλου ακαδημαϊκή. Αντιληπτό. Και στο φινάλε αφορά συγκεκριμένα τον Νίκο Βέρτη. Σπουδαίες νίκες στις δύο παραπάνω περιπτώσεις, δεν αποκλείεται να πάει και για τρίτη τον Αύγουστο στη Θεσσαλονίκη, που έμαθα ότι παίζει, αλλά ακόμα δεν είναι κάτι το σίγουρο.

Διαβάστε επίσης : Κοντά σε συνεργασία Γονίδης – Μακρόπουλος

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.