Μετά από τριετή «απουσία», ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής, Γιάννης Σταθούλιας επέστρεψε στα γνώριμα μέρη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών

Μετά από τριετή απουσία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, όπου υπηρετούσε ως προϊστάμενος του Τμήματος Δημόσιας Ασφάλειας, ήρθε η ώρα της επιστροφής στα παλιά λημέρια για τον Αστυνομικό υποδιευθυντή Γιάννη Σταθούλια. 

Από προχθες Δευτέρα 12/02/2024,  ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα, ως β’ υποδιοικητής της Ασφάλειας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οι καλά γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις κρίνουν πως η επιστροφή Σταθούλια εντάσσεται στο πλαίσιο της αναβάθμισης της Ασφάλειας Πατρών που επιχειρείται από τη νέα ηγεσία της τοπικής Ελληνικής Αστυνομίας.

Πάτρα: Επέστρεψε στην Ασφάλεια ο Γιάννης Σταθούλιας

Αλλωστε, τόσο το έργο του διοικητή Γιάννη Αθανασόπουλου, που προσφάτως προήχθη στον βαθμό του αστυνομικού Διευθυντή, όσο και του έμπειρου α’ υποδιοικητή, αστυνομικού υποδιευθυντή Κωνσταντίνου Λιούρδη, έχει κριθεί ως άκρως επιτυχημένο.

Ο κ. Σταθούλιας, που συγκαταλέγεται μεταξύ των επιχειρησιακών αξιωματικών, είχε μετακινηθεί στο επιτελείο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας μετά την ανάληψη των ηνίων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας από τον Απόστολο Μαρτζάκλη που αποστρατεύθηκε κατά τις πρόσφατες κρίσεις της ΕΛΑΣ. Κίνηση που τότε χαρακτηρίστηκε από αρκετούς ως «υποβάθμιση».

-pelop.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.