«Τρέλα αυτό που κάνει ο Μπάρλος», λέει ο Δρόσος

Δημήτρης Δρόσος

… “αντίστοιχη με τη δική του πέρυσι” !

Δεν ξέρω αν ο Δημήτρης Δρόσος είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου ή όχι. Δεν ξέρω αν έβγαλε πανεπιστήμιο ή αποφοίτησε από το πεζοδρόμιο. Δεν ξέρω αν είναι περισσότερο συμπαθής ή αντιπαθής.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Θα σας πω τι ξέρω :

-Για πολλά χρόνια έπαιζε με κανόνες χαρτοπαίκτη στο μπάσκετ.
-Κάθε ατάκα του είναι υπολογισμένη στον πόντο και μαζί με τις λέξεις κουβαλάει μπαρούτι. Φωτιά σκέτη. Ξέρει τι θα πει, ξέρει τι πονάει και δεν κωλώνει.
-Πάντα κρατάει στην καβάτζα τα ρέστα του.
-Ένοιωσε πως θίχτηκε και δεν θα δώσει απάντηση; Tον περιμένει στην στροφή. Δείτε τι έγινε με τον Καλογερόπουλο. Με το που παρέδωσε στον Γ.Μπάρλο τα ηνία, βγήκε και μίλησε. Και αν κρίνω από τα σχόλια των φιλάθλων της Παναχαΐκής στο facebook, μάλλον κέρδισε επικοινωνιακά στην κόντρα μαζί του.

Όμως, δεν έμεινε μόνο εκεί. Σήμερα το πρωί, σε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης, που έδωσε στον Χρήστο Βεργανελάκη και το Sportr24 Radio Πάτρας 104,1, έβγαλε πολλές ειδήσεις!

Ερωτηθείς για τον Γιώργο Μπάρλο, χαρακτήρισε «τρέλα» αυτό που κάνει, αντίστοιχη με τη δική του πέρυσι, ενώ υποσχέθηκε πως αν του ζητηθεί, θα βοηθήσει με κάθε τρόπο.

Εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι μπορεί κάποιοι μέτοχοι-σύμμαχοι να επιστρέψουν και να βοηθήσουν.

Έριξε την «μπηχτή» του για το Σωκράτη Οφρυδόπουλο, επειδή -όπως είπε- «σε συνθήκες πίεσης, δεν αντέχει».

Τα έβαλε φόρα παρτίδα με τον Δημήτρη Τσαούσογλου, τονίζοντας πως παραπλάνησε τους μετόχους, για να δώσουν την ΠΑΕ στον Σάκη Καλογερόπουλο.

Μέσα σε όλα, ανέλυσε πώς προκύπτει η οφειλή των 500.000 ευρώ από την ΠΑΕ προς αυτόν.

Δεν θα μπορούσε φυσικά να μην αναφερθεί και στους οπαδούς της Παναχαϊκής, λέγοντας πως δεν είναι δυνατόν να «κράζουν» και να βρίζουν πρόσωπα από τα οποία μπορεί να κερδίσει.

Ακούστε το ηχητικό: ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης : Ανακοίνωση των Nortenos για τις τελευταίες εξελίξεις

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.