«Τρέχουν» σε ΓΑΔΑ και εισαγγελία με τα ονόματα – φωτιά! Μηνυτήρια αναφορά του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου κατονόμασε τους 2 ηθικούς αυτουργούς της απόπειρας δολοφονίας του. Η μαρτυρία π. αστυνομικού που είχε εντολή να πυροβολήσει αυτός και αρνήθηκε

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, το μεσημέρι της Τετάρτης, κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά του δημοσιογράφου Στέφανου Σ. Χίου κατά 2 προσώπων που βρίσκονται στην κορυφή της κυβερνητικής πυραμίδας, χωρίς να έχουν κυβερνητικό αξίωμα, κατονομάζοντάς τους ως ηθικούς αυτουργούς της απόπειρας φόνου εναντίον του.

Στη μηνυτήρια αναφορά, προσεκομίσθησαν, βίντεο, στοιχεία και απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες μαρτύρων τα οποία καταδεικνύουν τα δύο πρόσωπα, ως “ηθικούς αυτουργούς της απόπειρας ανθρωποκτονίας εναντίον του, το ξημέρωμα της 27ης Ιουλίου 2020. 

Η κύρια αποκάλυψη της μηνυτήριας αναφοράς προέρχεται από π. αστυνομικό που ισχυρίζεται ότι είχε δοθεί εντολή σε αυτόν να πυροβολήσει τον δημοσιογράφο αλλά το αρνήθηκε. Η ομολογία του π. αστυνομικού είναι επώνυμη και περιγράφει συγκλονιστικές λεπτομέρειες. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σύμφωνα με πληροφορίες αργά το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε σύσκεψη προκειμένου να αποφασιστεί ο χειρισμός της δικογραφίας αφού θεωρείται δικονομικά επιβεβλημένο τα ονόματα που αναφέρονται ως ηθικοί αυτουργοί να κληθούν για κατάθεση.

πηγή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.