Τραγούδησε ποντιακά, δίπλα στον Κουρκούλη και όλοι την καταχειροκρότησαν – Είναι η Κέλλυ Καραγιάννη, της πολύ δυνατής ταλαντούχας νέας γενιάς

Το στιγμιότυπο κατέκλυσε τα social media. Αυτό σημαίνει πως πήρε την διάσταση την μεγάλη, ότι κυκλοφόρησε από κινητό σε κινητό, ότι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας βρίσκεται.

Παρασκευή βράδυ, στην Πάτρα, στο Metropolis, φιλοξενούμενος ο τραγουδιστής, που δεν σταμάτησε ποτέ να είναι πρώτος. 50 χρονών, παντρεμένος με την Κέλλυ Κελεκίδου, με δύο παιδιά, τον Θάνο – Ραφαήλ και η Ελπινίκη. Δύσκολη πολύ η αποστολή του Μετρόπολις, διότι ο καιρός πήγε να χαλάσει τα σχέδια των 100 περίπου θαμώνων. Η δουλειά πέρασε πρώτα από τα σαράντα κύματα και στη συνέχεια πήρε το δρόμο της για τα σωθεί.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έχουμε να πούμε τίποτα άλλο; Στα 1000 άτομα αυτά, που δεν πτοήθηκαν από την βροχή, βρισκόταν και Κέλλυ Καραγιάννη, τραγουδίστρια της πολύ δυνατής ταλαντούχας νέας γενιάς. Που ενημερώθηκε ο Κουκούλης για την παρουσία της, την κάλεσε στη πίστα δίπλα του. Αυτή έκανε την έκπληξη, τραγουδώντας ποντιακά, και όλοι την καταχειροκρότησαν.

Το στιγμιότυπο που κατέκλυσε τα social media, δείτε το ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.