Τους πήρε τα σώβρακα η ινσταγραμική ανάρτηση Λάσκου

Μεγάλης αξίας ειδήσεις στη μηντιακή καθημερινότητα, πάνε άπατες. Το φοβερό. Το αποκαλυπτικό. Γεγονότα που ανοίγουν μάτια, που αναδεικνύουν αλήθειες και κάνουν καλύτερη τη ζωή μας περνάνε ντούκου. Από την άλλη σουλατσάρουν ένα κάρο ρεπορτάζ της πλάκας, χωρίς ουσία και περιεχόμενο, άδεια μύδια, και μοστράρονται σε πρώτο και δεύτερο πλάνο απ’ όλα τα ΜΜΕ. Μην και τους λείψει η μαλακία.

Γιάννης Λάσκος, το όνομα του. Νεότερος, με παραστάσεις από έργα πραγματικά μεγάλων της νύκτας. Μέχρι που όλα, τα πάντα όλα, τα παρατάει, ρίχνει πέτρα μαύρη και γίνεται επιχειρηματίας, ο πετυχημένος. Ο εμπορικός. Με πάνω από εκατό άτομα προσωπικό και πελάτες τους πιο απαιτητικούς, στην Plus Meat, στην εταιρεία του, που παίζει μεγάλη μπάλα στο κρέας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο τύπος! Έκλεισε το Facebooκ και κράτησε μόνο το Intagram, για να περάνει τα ψαγμένα και αιχμηρά μηνύματα του. Ποιο είναι το facebook μπροστά στο Instagram; Ο τίποτας είναι. Ποιο είναι το Instagram; Το Νο 1 κοινωνικό μέσο στη ζωή του πλανήτη σήμερα. Μακράν. Κι αυτός, που έχει εκπαιδευτεί στο να λέει αλήθειες, έγραψε :

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.