Τους έχει κάνει …μάγια ο Σταθάκης, και δεν είμαι υπερβολικός

Σε αυτή την ανάρτηση https://tsipasblog.gr/charismatikos/ είναι η εξήγηση για όλα!

Δηλαδή; 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οι Αμερικανοί! Αυτά τα έξι όμορφα και γυμνασμένα παλικάρια. Κι ενώ κοντά στο 1.100 ευρώ, έχουν βγάλει από την τσέπη τους μέχρι τώρα. Τίποτα δεν πήραν πίσω. Αυτονόητο αυτό. Κι ενώ σχεδόν σίγουρο φαινόταν πως θα κουνήσουν το μαντήλι. Θα αποχαιρετήσουν. Θα πουν αντίο. Με το που έσκασε το θέμα ότι υπάρχουν σενάρια εμπλοκής της Παναχαικής, στα στημένα παιχνίδια, όπως αποκάλυψε η έρευνα της Ιντερπόλ.

Έλα που όμως, τα διαψεύδουν τα προγνωστικά! Δεν εγκαταλείπουν. Διάβολε, όχι, δεν το κουνάνε ρούπι! Μπαίνουμε ολοταχώς στην εποχή, όπου για άλλα τρία χρόνια θα στηρίξουν την ομάδα της Πάτρας. Στο μοντέλο «Θα κάνουμε ότι μας πει ο Πέτρος Σταθάκης»

Το ανακοίνωσαν οι ίδιοι, από την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Διαβάστε :

«Τους τελευταίους 24 μήνες από την ένταξή μας στην ΠΑΕ Παναχαϊκή το 2021, ζήσαμε μια χαρούμενη άνοδο στη Super League 2, ενώ ζήσαμε μια δύσκολη πρώτη χρονιά πίσω στην επαγγελματική SL2, λόγω και των χρεών που υιοθετήσαμε από προηγούμενες ΠΑΕ.

Αν και αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε αυτή τη στιγμή, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε δημόσια ότι είμαστε πιο αφοσιωμένοι και φιλόδοξοι από ποτέ για να πετύχουμε τους στόχους και τα όνειρά μας για την ΠΑΕ Παναχαϊκή και την πόλη της Πάτρας!

Τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες θα εφαρμόσουμε με όλους τους συνεργάτες μας τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό ένα αποφασιστικό σχέδιο δράσης για να προετοιμάσουμε την ομάδα να είναι σε πλήρη κίνηση πριν από την έναρξη της προγραμματισμένης ημερομηνίας προετοιμασίας της 7ης Αυγούστου.

Τις επόμενες εβδομάδες θα επικοινωνήσουμε ένα νέο 3ετές πρόγραμμα για τον σύλλογο καθώς εργαζόμαστε επιθετικά για να σταθεροποιήσουμε την τρέχουσα κατάσταση και εργαζόμαστε για να δημιουργήσουμε ένα επαγγελματικό περιβάλλον γύρω από την ομάδα…και μια ομάδα για την οποία η πόλη της Πάτρας να μπορεί να είναι και πάλι περήφανη…

Καταλαβαίνουμε ότι θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρότερα από ποτέ για να κερδίσουμε έναν οπαδό τη φορά. Θα δεσμεύσουμε πόρους στα προγράμματα U19 και U17 καθώς και στο σύστημα των ακαδημιών μας και θα επενδύσουμε στην κοινωνία της πόλης για να αναπτύξουμε τοπικά ταλέντα για το μέλλον του συλλόγου.

Ζητάμε την υποστήριξή σας και την υπομονή σας για να βοηθήσουμε να ενώσουμε όλη την Πάτρα στην προσπάθειά μας για την επίτευξη αυτού του τεράστιου στόχου! 

Με εκτίμηση, οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.