Τους είπε πως δεν φεύγει από τον Μπερτάκη

Παρασκήνιο. Ένα κομμάτι ρεπορτάζ, που ζει μέσα στο βαθύ σκοτάδι, μακριά απ’τα φώτα, σαν το σκιάχτρο ζει. Που εξιτάρει τον θεατή, εξάπτει το ενδιαφέρον του. Το οποίο όμως παράλληλα τρομάζει, τι μπορεί να κρύβει. Ίσως και «βόμβα» μεγατόνων να βρεις. Το εκτός λογικής, το πάνω-κάτω. Δεν μπορείς να προβλέψεις κάτι που δεν γνωρίζεις.

Και πέφτει απόρρητη πληροφορία, για τον Νίκο Οικονομόπουλο. Δηλαδή; Κάποια στιγμή τον πλησιάσανε, από ομάδα με κύρος και σοβαρότητα. Αλλά την φόρα, τους την έκοψε και αμέσως, λέγοντάς τους, «σας ευχαριστώ, αλλά, στην παρούσα φάση, δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Θα παραμείνω στον Κώστα Μπερτάκη».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τόσο αντρίκια και ξεκάθαρη η απάντηση έδωσε, και δικαιολογημένα. Σε τρελή άνοδος είναι η καριέρα του. Από το 2020, που ένωσαν τις δυνάμεις τους, σταθερά κοιτάζει ψηλά. Και ειδικά φέτος, που έπεσαν σχεδόν όλοι οι άλλοι, αυτός έπιασε ταβάνι, κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Αυτό που γίνετε με τον ξανθό ψυχολόγο, δεν έχει ξαναγίνει. Πολύ σωστά τα έγραψε το Τσίπας Μπλοκ, είναι εκτός… ανταγωνισμού !!!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.