Άνοιξε στα Χανιά το πρώτο 5άστερο ξενοδοχείο Tapestry Collection by Hilton στην Ελλάδα – Ποιό άλλο brand της Hilton έρχεται στην Ελλάδα

Άνοιξε στα Χανιά το πρώτο ξενοδοχείο Tapestry Collection by Hilton στην Ελλάδα, ενώ ένα ακόμη brand της Hilton αναμένεται σύντομα να κάνει το ντεμπούτο του στην Ελλάδα

Μετά από εκτεταμένη ανακαίνιση, άνοιξε στην πόλη των Χανίων το νέο Chania Flair Boutique Hotel, Tapestry Collection by Hilton, μετά από συμφωνία του ομίλου Hilton με την εταιρεία Τσιλεδάκης Α.Ε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το νέο ξενοδοχείο διαθέτει 34 δωμάτια, με σύγχρονο αστικό design, εστιατόριο στον τελευταίο όροφο με πανοραμική θέα, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και χαλαρωτικό χώρο spa.

Η άφιξη του Chania Flair Boutique Hotel, Tapestry Collection by Hilton, διευρύνει ακόμη περισσότερο το χαρτοφυλάκιο του brand σε ολόκληρη την Ευρώπη, ακολουθώντας τα πρόσφατα ανοίγματα στο Μπορντώ και τη Βενετία.

Η συνέχεια ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.