Τότεναμ: Το γιοτ του ιδιοκτήτη είναι πολύ καλύτερο από την ομάδα του

Την ώρα που ο Τζο Λιούις βλέπει την Τότεναμ να κατρακυλά στη βαθμολογία, βρίσκει παρηγοριά στο Aviva. Το σούπερ γιοτ των 120 εκατ. ευρώ, πρώτο στον κόσμο που μεταξύ πολλών άλλων διαθέτει και ένα full size γήπεδο τένις!

Η σεζόν για την Τότεναμ άρχισε με μια απογητευτική εμφάνιση και ήττα από την Έβερτον. Ακολούθησε ένα μεγάλο αήττητο σερί, συνεχόμενες νίκες, επικράτηση στα ντέρμπι, η πρώτη θέση στην Premier League και οι οιωνοί τίτλου. Γρήγορα οι Spurs επανήλθαν στην πραγματικότητα. Ξεφούσκωσαν, επέστρεψαν στα γνωστά τους ψυχολογικά προβλήματα, ‘λιποθυμούσαν’ σε ματς που προηγήθηκαν και έπρεπε να κερδίσουν. Πλάκωσαν και τραυματισμοί, σχόλασε ο γάμος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στην 6η θέση πλέον οι Λονδρέζοι και με τον Μουρίνιο να μην πείθει πως μπορεί ν’ αλλάξει τον χαρακτήρα της ομάδας του.

Τι έχει να πει ο Τζο Λιούις για όλα αυτά; Πολλά και τίποτα. Έφτιαξε το υπερσύγχρονο ‘Tottenham Hotspur Stadium’, έδωσε το ‘ok’ για κάποιες μεταγραφές (Ρεγκιλόν, Ντόχερτι, Χόιμπιεργκ, Ρόντον, Μπέιλ, Βινίσιους – οι δύο τελευταίοι δανεικοί) και απολαμβάνει την πολυτέλεια του σούπερ γιοτ που διαθέτει, αξίας 120 εκατομμύρια ευρώ, όταν η χρηματιστηριακή αξία των Σον και Μπέιλ μαζί εκτιμάται στα 110 εκατ.! Γιατί όταν έχεις προσωπική περιουσία 4,5 δισ. ευρώ δεν θα ασχοληθείς με κάτι… νορμάλ αλλά με το Aviva που φτάνει τα 321 πόδια σε μάκρος.

Ο ζάμπλουτος επιχειρηματίας ουσιαστικά μένει εκεί. Και γιατί όχι, αφού μιλάμε για ένα σκάφος που του προσφέρει τα πάντα. Κυριολεκτικά. Ακόμη κι ένα full-size γήπεδο τένις, το πρώτο που εγκαταστάθηκε ποτέ μέσα σε τέτοιο πλεούμενο!

Δεν είναι μόνο μια αλλαγή lifestyle για τον ιδιοκτήτη, αλλά και για το πλήρωμα, αφού πρόκειται για την μεγαλύτερη αίθουσα γυμναστικής που υπάρχει μέσα σε οποιοδήποτε γιοτ. Το προσωπικό ενθαρρύνεται να παίζει με τον ιδιοκτήτη και τους καλεσμένους του και όταν το κορτ δεν χρησιμοποιείται για τένις, το δίχτυ αφαιρείται και το πλήρωμα παίζει ποδόσφαιρο ή χρησιμοποιεί άλλον εξοπλισμό γυμναστικής στον χώρο. Πρόκειται ουσιαστικά για μια αθλητική αρένα“, εξήγησε ο σχεδιαστής του Aviva, Ρέιμοντ Λάνγκτον, για το γήπεδο τένις διαστάσεων 20x10x6.65 (μήκος, πλάτος, ύψος).

-contra.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.