Με τόσες πολλές και μεγάλες πρεμιέρες, μα ο Σαμπάνης το χαβά του

Η χθεσινή νύχτα ήταν δύσκολη. Πολύ δύσκολη. Γεγονός. Τόσες πολλές προτάσεις – θέματα – θεάματα που παρουσιάστηκαν, δεν θυμάμαι να έχουν παρουσιάσει μαζί, σε καμία άλλη προηγούμενη Παρασκευή. Οικονομόπουλος, Βέρτης, Ρουβάς-Μέλισσες. Και έρχεται και το Ρέμος-Φουρείρα, σήμερα Σάββατο 18/11 στο Nox. Όπως αντιλαμβάνεστε, αγαπητοί αναγνώστες, μιλάμε για πρεμιέρες με υψηλούς στόχους. Για παίκτες συγκεριμένους, όχι από τους πολλούς, οι οποίοι πάνε να κτύπησουν το πρωτάθλημα. Οτιδήποτε λιγότερο από αυτό, θα θεωρηθεί αποτυχία.

Σε αυτό οπότε οφείλεται, που οι περισσότερες των άλλων ομάδων, να πέσουν …ξεροί. Το περίμενες. Στις ελάχιστες εξαίρεσεις ο αναβαθμισμένος Βοτανικός, γιατί έχει για ηγέτη τραγουδιστή, που μοιάζει με επαγγελματίας εκτελεστής. Στυγνός αρχι-πιστολέρο. Αποτελεσματικά σκοράει από τις 27/10 και έτσι συνέχισε και στο πολύ ζόρικο χθες. Και, τελικά, ο Γιώργος Σαμπάνης, δείχνει πως αυτή η δεκαετία, είναι η δική του δεκαετία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Διαβάστε επίσης : Ακόμη να το καταλάβεις πως είναι ο νούμερα ένα ;

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.