Τώρα μπορούμε να μιλήσουμε για Bodega

Αυτό είναι το σωστό. Να μην τρέχεις, για να πεις κάτι. Ούτε αν κάποιος πήρε κεφάλι στον σκληρό ανταγωνισμό, αλλά και ούτε να φωτογραφίσεις άλλον λες και είναι της καρπαζιάς. Να κάτσεις να περιμένεις να δεις και άλλα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Και όχι μόνο ένα. Ξεκάθαρα πράγματα. Εκτός και αν είσαι πληρωμενος υπερασπιστής, χαρτηλικώνεσαι, εκει θα σε καταλάβω. Και για την αυριανή αποτυχία, από τώρα θα μαγειρέψεις με το γνωστό λεχρίτικο τρόπο τις δικαιολογίες.

Ναι, αυτό έκανα για το Bodega. Τι και αν έχει ομάδα που πουλάει, που σου βγάζει εμπιστοσύνη, ομαδάρα έχει, με τον Χρήστο Χολίδη στο τιμόνι του. Με συμπαίκτες την Θέλξη και τον Θανάση Βασιλάκο. Απλά έκατσα και τους είδα και τις πρώτες τρείς μέρες (Παρασκευή, Σάββατο και χθες Τρίτη). Γιατί αυτό το συμπέρασμα, θα έχει πιο ολοκληρωμένο πρόσωπο, και σε παίρνουν στα σοβαρά αυτοί που σε διαβάζουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι είδα λοιπόν ; Σάρωσε το νυχτερινό στολίδι του Περιστερίου, του Μιχάλη Αμπαρτζάκη. Το μήνυμα μεταδόθηκε με τρόπο πειστικό στην νυχτερινή εξέδρα. Με σεβασμό και πλάνο, ήρθε η ώρα να μαγαλώσουμε!

Διαβάστε επίσης : Κολύμπησε στα βαθιά το Bodega

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, φωτισμός, τηλέφωνο και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, φωτισμός και κείμενο
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.