… Τώρα ή Ποτέ

Τα σημάδια το δείχνουν εδώ και καιρό, πως η Εύα Ρήγα, θα γίνει το νέο μεγάλο αστέρι της λαϊκής μουσικής σκηνής, όπως σε βλέπω και με βλέπεις. Στην πιο ώριμη καλλιτεχνική φάση της, και αποφασισμένη ή τώρα ή ποτέ, πιστεύω ότι θα την κάνει. Να θυμηθείτε πότε σας το έγραψα, γιατί όταν θα γίνει σταρ, όλοι θα ψάχνουν να γράφουν γι’ αυτήν.

Την άκουσα στο σχετικά πρόσφατα «Έτσι Έπρεπε», που έγινε viral track στο κόσμο του TikTok, και ήταν μια χαρά. Την ξαναβλέπω σήμερα, καμία σχέση. Έχει εξελιχθεί κι άλλο. Πιο ανανεωμένη από ποτέ!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και το αναφέρω με αφορμή ότι μας παρουσιάζει το νέο της single, που αποτελεί διασκευή του πασίγνωστου κομματιού «Εσύ τι λες», της αξεπέραστης Άντζελας Δημητρίου. Έγινε μεγάλο σουξέ το 1992.

Είναι από τα αγαπημένα τραγούδια της Εύας Ρήγας, η οποία το προσεγγίζει αξιοπρεπέστατα, και μας υπόσχεται με την ερμηνεία της, ένα 2024 πολύ έντονο και δημιουργικό!

Το τραγούδι συνοδεύεται από το πολύ προσωπικό official music video του, σε σκηνοθεσία Jim Georganti: https://youtu.be/H9VfWhsdsJs?si=-D9NIX633LWI0F3D

Βρείτε και ακούστε το «Εσύ τι λες» ψηφιακά, εδώ: https://open.spotify.com/album/1zAULY2JgLbOSGc9R2Tb3R?si=Khkzo6RgQ0mmNCYI_3nRrw&fbclid=IwAR3RtLeLYcC73xDI5kTD0UB_eCrCX1RlI1dgZBLwq-rDCBhF6eqGYtZrtYk&nd=1&dlsi=fe99648d45214060

Κυκλοφορεί από την Finix Records

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.