Από τον πόλεμο στο Κουβέιτ και τις αμερικανικές υπηρεσίες, ντετεκτιβ IPI στην Αθήνα

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούω το όνομα Phillip Hatzis. Είναι ιδιωτικός Ερευνητής, Σύμβουλος Ασφάλειας – Έρευνας και πτυχιούχος του AMU (American Military University) West Virginia. Mε εξειδίκευση σε: Business Intelligence, Intelligence Collection, Intelligence Analysis, Counterintelligence,Terrorism and Counter-terrorism,  Criminal Intelligence, Cyber Warfare, Interrogation. 

Η επαγγελματική του δραστηριότητα, είναι αληθινά πλούσια και αληθινά επικίνδυνη. Που σημαίνει πως ήταν τέσσερα χρόνια μόνιμος στον Αμερικανικό στρατό, με συμμετοχή στην επιχείρηση ‘Ασπίδα της Ερήμου’ και ‘Καταιγίδα της Ερήμου’ με βαθμό Specialist σε ειδική μονάδα συλλογής πληροφοριών. Και σε αμερικανικές υπηρεσίες για αντικατασκοπεία τα τελευταία 27 χρόνια. Μπράβο του. Εντυπωσιακό ! Δεν το συναντάς και κάθε μέρα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μόλις ξέκοψε από αυτά και έχοντας την εμπειρία που ελάχιστοι την έχουν, δεν έμεινε χωρίς δράση. Τι έκανε λοιπόν ; Άνοιξε εταιρία ιδιωτικών ερευνών, με γραφεία σε : Μαρούσι, Γλυφάδα, Κηφισιά, Χαλάνδρι, Αθήνα, Κόρινθος, Χαλκίδα. Και σε άλλες περιοχές.

Το τρίπτυχο της επιτυχία, που το διακατέχει είναι : 24ωρη εξυπηρέτηση, Εχεμύθεια – Εμπιστοσύνη, Προσιτές τιμές.

Τα περισσότερα, θα τα βρείτε ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.