Τον πλανήτη στο μπεγλέρι του

Ένας άνθρωπος είναι αρκετό να κάνει άνω κάτω τον πλανήτη. Αυτή είναι η μαύρη, η κατάμαυρη αλήθεια, κι άσε τους πονηρούς και τους αφελείς μαζί σε μια κομπανία, να μιλάνε για… δημοκρατία και λαϊκή βούληση. Ο Έλον Μασκ είναι ο πλουσιώτερος άνθρωπος στη γη. Αυτός είναι και κανένας λαός της Αμερικής ή της Κίνας και της Τανζανίας. Οι λαοί είναι για να ψηφίζουν, όχι και να αποκτούν κότερα και ατομικά αεροπλάνα. Πολύ τους πέφτει μια ξαπλώστρα, κι αυτή όχι στις παραλίες της Μυκόνου.

Ο Έλον Μασκ, λοιπόν, το αποφάσισε. Να προχωρήσει στην εξαγορά του Twitter. Αυτό ήταν! Με το που το είπε η τρελάρα, πριν ακόμα πέσουν οι υπογραφές, η μετοχή του Twitter έκανε άλμα 20%. Φοβερά πράγματα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Θα κάνει μια χωσιά στο παντελόνι ο Έλον Μασκ και θα αγοράσει με 44 το Twitter. Δισεκατομμύρια 44, όχι τίποτα εκατομμυριάκια. 

Κι αν κάνει πάλι πίσω ο Μίδας; Θα πέσει, θα γκρεμιστεί η μετοχή. Υπ΄όψιν ότι το Twitter δεν έχει ακόμα αποσύρει την αγωγή εναντίον του Μασκ, όταν αυτός παρά την αρχική συμφωνία, αρνήθηκε να προχωρήσει στην υλοποίηση της. 

Ένας άνθρωπος. Ο Πούτιν, για παράδειγμα. Αυτός αποφάσισε να κάνει μια χαψιά την Ουκρανία. Αυτός κι όχι ο… λαός της Ρωσίας, ούτε ο Θεός, αποφασίζει να συνεχιστεί ο πόλεμος. Και να φέρει τα πάνω κάτω στην αγορά των καυσίμων. Ένας άνθρωπος, ούτε ενάμισυ.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.