Τον καταλαβαίνεις τον δυνατό

Ο δυνατός, ο άνδρας, λένε, κάνει το μπαμ από μακριά. Ποιος το λέει αυτό; Η αύρα του, το στυλ του, οι κινήσεις του. Σίγουρα. Στην περίπτωση του Kωνσταντίνου Αλεξόπουλου, για παράδειγμα, συναντάμε έναν τέτοιο άνδρα. Δηλαδή; Είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Aluminium art S.A. Εδρεύει στην Λεωφόρο Ειρήνης 39, στον Ταύρο.

Να πούμε πιο πολλά. Αυτή, από τις πιο πρωτοπόρες στο χώρο εμπορίας, κατασκευής και τοποθέτησης κουφωμάτων αλουμινίου στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε 40 χρόνια πριν, το 1976, από τον Νικόλαο Αλεξόπουλο (ο πατέρα του) και έκτοτε αναπτύσσεται συνεχώς με ανανέωση των εγκαταστάσεών της και επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες, μηχανήματα, τεχνογνωσία και ανθρώπινο δυναμικό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Είναι πράγματι επιχειρηματίας στην κατηγορία των ισχυρών ο Αλεξόπουλος. Στην πιάτσα μετράει, και δεν χρειάζεται να στο πει ο ίδιος, να στο πουν οι άλλοι. Αρκεί μόνο να τον έχεις φίλο, εννοώ από το Facebook. Δίνει συνέχεια υλικό, από αυτό το έργο, από εκείνο το έργο, πολλά τα έργα που έχει αναλάβει. Δεν προλαβαίνει ούτε να κοιμηθεί. Εδώ στη Σύρο, που βρέθηκε το Σαββατοκύριακο. Και εδώ, και βέβαια, η Aluminium art S.A είναι εντός παιχνιδιού, παίζει δυνατή μπάλα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.