Αλήθεια, πόσοι από εσάς ξέρατε τον Μάριο Ηλιόπουλο, πριν αποφασίσει να αγοράσει την ΠΑΕ ΑΕΚ; Ελάχιστοι! Και αφού σφραγίστηκε η ιστορική μεταβίβαση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, η δημοσιότητα έπεσε πάνω του. Πλέον είναι ο πρόεδρος, εμφανίζεται στα μπουζούκια και τον ξέρουν όλοι. Άπαντες! Οι τραγουδιστές πάνε δίπλα του και τραγουδούν μαζί, και να τα πρωτοσέλιδα στο Τσίπας Μπλοκ. Άλλαξε η ζωή του σου λέω, ότι και να κάνει, θα γίνει θέμα συζήτησης.
Εμείς πάντως δεν τον μαθαίνομε τώρα, o Mr Seajets ήταν πάντα μεγάλος παίκτης. Καθόλου τυχαίος. Πολλά τα παραδείγματα! Το πιο πρόσφατο να δώσω.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ιστορικό ξενοδοχείο των Καλαβρύτων, στην πλατεία Ελευθερίας, το «Helmos Hotel». Συνολικής επιφάνειας 1522 τ.μ. με 28 δωμάτια και σουίτες. Πωλήθηκε στην τιμή του 1,3 εκατ. ευρώ, σε εταιρεία συμφερόντων του Μάριου Ηλιόπουλου.


