Το Voodoo στο κόλπο “καινούργιος Νικηφόρος”, για να πάρει το εισιτήριο για τα μπουζούκια

Για να μη ξεχνιόμαστε. Επειδή το Tsipas Blog δεν είναι ομάδα που απομάλει τρακατρούκες δεξιά κι αριστερά. Όπου τρακατρούκες, τα κλασικά και βαρετά δελτία τύπου και αφορμή κάθε φορά, που κάποιος τραγουδιστής, παρουσιάζει κάποια καινούρια δουλειά.

Όπως, «Μια Νύχτα Θέλω Μόνο» του Νικηφόρου. Εμείς, δεν θα σου πούμε μόνο ότι είναι ολόφρεσκο και φουλ ανεβαστικό, ότι η μουσική είναι του Χρήστου Σαντικάι, οι στίχοι του Γρηγόρη Βαξαβανέλη, του γνωστού και αχώριστου διδύμου. Και ότι έχει την ομπρέλα της Heaven, του ομίλου An1.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μόνο μια παρατήρηση και με το μπαρδόν…Στο κόλπο για το κομμάτι, όχι απλά όχι, να τσουλήσει, αλλά να σκαρφαλώσει στην ψηλότερη κορυφή, έχει μπει γερά και δυνατά, και η κοσμαγάπητη ομάδα του Voodoo. Γιατί αν κερδηθεί αυτή η παρτίδα, ο Νικηφόρος θα γίνει τραγουδιστής, άρα εταιρεία με υψηλότερη χρηματιστηριακή αξία. Και, επιτέλους, άρα, θα σιγουρευτεί η είσοδος τους, στα μπουζούκια. Και επιτόπου, τέλος του 2021, προς το 2022.

Και είπαμε. Μη ξεχνιόμαστε. Παράλληλα με τον παρασκευτιάτικο θρίαμβο του Νικηφόρου στο Voodoo, ψήνεται και κάτι άλλο, στη Θεσσαλονίκη, που αν γίνει, θα είναι πολύ καλό. Για περισσότερα ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.