Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Tsipas Radio – Πρεμιέρα σήμερα στις 3 το μεσημέρι

Είναι περισσότερο από τι νομίζεις απαραίτητο. Να ξέρεις να εξελιχθείς. Να κατέχεις την τέχνη του να κάνεις το βήμα το παρακάτω, με κινήσεις έξυπνες και γρήγορες. Να δείχνεις ότι πράγματι έχεις σχέση με το αντικείμενο, ότι δεν είσαι τυχαίος στο διάδρομο του, ότι πρώτα εσένα τιμάει αυτό που κάνεις, για να μιλήσουμε συγκεκριμένα.

Επιμένω. Είναι περισσότερο από τι νομίζεις γιγαντιαίας σημασίας. Να μην μένεις στάσιμος. Το Tsipas Radio, που “γεννήθηκε” στη πανδημία, στο ξεκίνημα δηλαδή της απόλυτης και ύπουλης καταστροφής, είναι εκπαιδευμένο στο να ανεβαίνει τα στάδια. Δεν φτάνει να το λες, πρέπει και να το κάνεις, όμως… Και να διαθέτεις ένα άλφα κονδύλι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το σύντομο δελτίο ειδήσεων σε τίτλους, που έρχεται από σήμερα, Δευτέρα, 19 Απριλίου, και θα το ακούτε καθημερινά στις 3 το μεσημέρι, από την φωνή του Άγγελου Σορτίκου, είναι η απόδειξη ότι δεν μένουμε στα λόγια…Κάνουμε πράξεις.

Ακούστε το demo :


Που θα το ακούσετε σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο;

Από ΕΔΩ, όπως και από ΕΔΩ

Τηλεφώνα επικοινωνίας : 261 000 1494 – 698 37 54 145 

Βρείτε μας στο Facebook και στο instagram

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.