Το Tsipas Blog ψάχνεται και έφτιαξε τη δική του εφαρμογή για smartphones

Το Tsipas Blog ψάχνεται και έφτιαξε τη δική του εφαρμογή για smartphones

Να ξεκαθαρίσουνε το απλό. Το απλούστατο. Είναι ανάγκη, διότι φαίνεται δεν το αντιλαμβάνονται δημοσιογράφοι και κυρίως μιντιάρχεες, και όσοι άλλοι πονηρά ψάχνονται έτσι κι αλλιώς κι αλλιώτικα να πάρουν πόντους στο καθημερινό κυνήγι της δημοσιότητας. Το γήπεδο, στο οποίο με την παραμικρή ευκαιρία θέλουν όλο και πιο πολλοί να βγουν στη σέντρα και να κάνουν το προσωπικό τους παιχνίδι, είναι το διαδίκτυο. Πάει και τελείωσε. Αυτό είναι το σπορ το οποίο εξαφανίζει το ραδιόφωνο και τις φυλλάδες.

Ο αναγνώστης το ξέρει και το επιλέγει, διότι σε αντίθεση με τις εφημερίδες, πρώτον, δεν χρειάζεται να πληρώσει φράγκο, και, δεύτερον, το υλικό στις εφημερίδες, που θα κρεμαστούν στα μανταλάκια των περιπτέρων την επόμενη μέρα, είναι σαν αναμασημένη τροφή. Τέλος πάντων, πριν 30 χρόνια η εφημερίδα πουλούσε. Καμιά σχέση με τις κυκλοφορίες σήμερα, που δεν πιάνουν ούτε χίλια κομμάτια την ημέρα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η µόδα έχει, λοιπόν, προχωρήσει, έχει αφήσει πίσω τις εφημερίδες και γενικότερα τα παραδοσιακά και ελεγχόμενα ΜΜΕ, ενώ πια πρώτο τραπέζι πίστα παίζει το ίντερνετ. Το οποίο άνετα το λες ότι εκφράζει κάτι το διαφορετικό. Σε ταχύτητα διάδοσης, σε ιδεολογία, σε άποψη, σε παρέμβαση. Στη δυνατότητα να αναδειχθούν νέες φωνές, νέες προσωπικότητες, νέοι πρωταγωνιστές, στα πάντα.

Κατόπιν τούτου, το TsipasBlog, αφεντικό στο είδος του, αλλά που μονίμως ψάχνεται, άνοιξε το πουγγί, ξοδεύτηκε να αποκτήσει το δικό του Android App στο Google PLay Store. Με την αβάντα την καβάτζα τη δικιά του, όχι των πρώτων μαστόρων της πιάτσας, που μας έχουν όλοι από κοντά.

Μπείτε στο Google Play Story του κινητού σας, γράψε Tsipas Blog, κατέβασε την εντελώς δωρεάν και μπείτε στο παιχνίδι.

Στην ίδια εφαρμογή βρίσκεται και το Tsipas Radio.

Κατεβάστε την εφαρμογή και από ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.