Το «αν θα μείνει η όχι και του χρόνου»… αιωρείται

Δεν ξέρω αν αυτό το «Όλα ή τίποτα» μου αρέσει, αλλά απ’ την άλλη σκέφτομαι, ότι αυτό το σκεπτικό, χαρακτηρίζει όποιον δεν θέλει απλά και μόνο να δοκιμάζεται σε διάφορους τομείς. Δεν του αρκεί μόνο η εμπειρία, ότι την έζησε. Θέλει μαζί και το αποτέλεσμα, να είναι πρώτος μεταξύ των άλλων. Στο θρόνο να κάθεται αυτός. Οι μεγάλοι παίκτες το κάνουν αυτό. Αφοσιώνονται κάπου ψυχή και σώματι, δεν κάνουν απλά πασαλείμματα…

Ο Γιώργος Μπάρλος, εγώ που τον ξέρω, είναι ένας τέτοιος παίκτης. Πρώτα σαν επιχειρηματίας, μετά σαν μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής, που στην αρχή της σεζόν, είχε θέσει στον στόχο, αποκλειστικά τον πρωταθλητισμό. Τα σαλόνια της Super League. Και για να το πετύχει, για να φέρει έμψυχο δυναμικό από τo πάνω ράφι, δαπάνησε λεφτά πολλά. Αλλά κάπου στην πορεία το πράγμα στράβωσε! Κι ο Μπάρλος είναι πολύ περήφανος χαρακτήρας για να πει “εντάξει μώρε, δεν χάλασε και ο κόσμος με την ιστορία των play out“.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ίσως το βγάλουμε άκρη στο κουβάρι του «αν θα μείνει η όχι και του χρόνου», αμέσως μετά το ματς με την Ξάνθη. Που θα σημάνει το τέλος της σεζόν.

Στο παζλ έρχεται να προστεθεί και αυτό που έγραψε ο καλός συνάδελφος Αποστόλης Νικολοπουλος , στο patragoal.gr. Ότι την Κυριακή, θα γίνει απολογιστική συνέντευξη τύπου.

Υπομονή λοιπόν, κοντός ψαλμός αλληλούια και ως τότε ψυχραιμία και λίγα λόγια. 

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.