Επειδή το Ten Ten έχει μάγκα επιχειρηματία, ή επειδή είναι μπροστά στην προετοιμασία ;

Ερώτηση. Επειδή τα γράμματα της νύχτας δεν τα έμαθα σε νυχτερινό σχολείο. Αρκεί που ο Δημήτρης Μουστάκας, ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου Ten Ten, είναι μάγκας στις πράξεις για να πάει καλά το επόμενο σχήμα, με Τριαντάφυλλο-Μπάστα και Τάσσιο; Ή, πρέπει να συμβεί και το άλλο ; Να γίνει καλή εξέταση και τη σωστή προετοιμασία του οργανισμού; Και το ένα και το άλλο, όποτε το ιδανικό θα είναι ένας υπέροχος συνδυασμός και των δύο …γλυκών μαζί.

Προετοιμάζεται το Ten Ten. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα του Μουσκάκα κάνει δοκιμές, διορθώσεις, επιδιορθώσεις, και στα πλαίσια της προσαρμογής της σ’ένα άγνωστο γι’αυτήν πρωτάθλημα. Δεν έχω άποψη για την πορεία του πρωταθλήματος, σίγουρα έχω όμως για την προετοιμασία του Ten Ten. Επειδή έχω παρακολουθήσει τη διαδικασία προετοιμασίας της, θα ισχυριστώ ότι είναι είναι πολύ μπροστά, και ότι το κλίμα είναι εξαιρετικό. Υπάρχει πολύ καλή χημεία μεταξύ της επιχείρησης και των τραγουδιστών και για να το πω αυτό, στάθηκα στην φωτογραφία, δηλαδή, στο ντοκουμέντο, στο οποίο απεικονίζεται ο Πρόεδρος Μουστάκας και ο.. Ρονάλντο Τριαντάφυλλος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Η μεγαλύτερη διαφήμιση για το αν είναι καλός επιχειρηματίας

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.