Το ταλέντο του Ανδρέα Κούφη “πέρασε” στην κόρη του

Το παρακάτω τραγούδι, μιλάει μόνο του. Και μιλάει σ’ όλες τις γλώσσες του κόσμου το ίδιο. Η χαριτωμένη πιτσιρίκα, μας λέει χωρίς λέξεις, τι είναι αυτό που κληρονόμησε από τον πατέρα της. Τον γνωστό, με σπουδαίες συνεργασίες, στην εποχή που ήταν όλα καλύτερα, πατρινό τραγουδιστή, Ανδρέα Κούφη. Τη φωνή του πήρε. Το χάρισμα, το ταλέντο του αυτό. Η δύναμη που είναι όμοια με την αγάπη και αγγίζει όλους τους ανθρώπους. Και λένε οι “πατέρες” του χώρου αυτού, της μουσικής και των τραγουδιών. Η γεννιέσαι και την έχεις ή όχι. Δεν γίνεται να την αποκτήσεις, όσο προπόνηση και να κάνεις. Η κόρη του Ανδρέα Κούφη, η μικρή Θάλεια, την έχει και με το παραπάνω.

Κυκλοφόρησε ήδη την πρώτη της δισκογραφική δουλειά, την “Ντάλια η Γατούλα”, αλλά θέλει την συνέχεια ο μπαμπάς της. Και της ετοιμάζει και το δεύτερο, που θα είναι πιο επαγγελματικό. Και γενικότερα, θέλει όσα δεν έκανε για την δική του καριέρα, να τα κάνει για την κόρη του. Να επενδύσει στην δεδομένη και αντιληπτή από όλους καλλιτεχνική αξία της. Για τώρα, είναι αυτονόητο σε μουσικά μονοπάτια που ταιριάζουν στην τρυφερή ηλικία της. Το παράδειγμα αυτού του στυλ, ακούστε το, ευθύς αμέσως.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.