Το συμπέρασμα του “Nhaos”

Πρωτοεμφανίστηκε Φεβρουαρίου του 2019, στα πολυσύχναστα Λαδάδικα. Με τη φιλοδοξία να γίνει το ολοκαίνουργιο hotspot της νυχτερινής Θεσσαλονίκης. Και καλώς είχε τέτοια όνειρα, αφού ήξερε ακριβώς τι ήθελε και πως θα το πετύχει.

Εξηγώ. Με την υπογραφή του αγαπημένου interior designer Γιώργου Παντελούκα. Ένα λαμπερό opening party, που είχε ως σημείο αναφοράς τον θρυλικό Βασίλη Τσιλιχρήστο. Τον άνθρωπο που ουσιαστικά έφτιαξε την νυχτερινή ζωή της Αθήνας και γενικότερα της Ελλάδας. Και πολλοί άλλοι είχαν παρευρεθεί. Προσωπικότητες από το δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο της συμπρωτεύουσας, αλλά και πολλούς επώνυμους καλεσμένους και γνωστές φυσιογνωμίες του ελληνικού fashion crowd που ταξίδεψαν απ’ όλη την Ελλάδα, ειδικά γι’ αυτή τη βραδιά. Τα είχε αναλάβει όλα ο top pr man Χάρης Σιανίδης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για το “Nhaos night Club” η κουβέντα. Συναρπάζει σήμερα.

Και τι μήνυμα περνάει ; Πως πίσω από κάθε επιτυχημένη ιστορία, υπάρχει μόνο καλοδουλεμένο πλάνο και πολλή δουλειά. Αυτό θα βρεις στην εξήγηση, στην μυστική συνταγή. Επιμένω για στην Ελλάδα, νομίζουν ότι θα κάθονται και θα παίρνουν λεφτά, κάνουν λάθος. Πολύ λάθος. Δεν έχουν μάθει τα βασικά. Τα απαραίτητα.. Αν θες να διακριθείς, αυτό είναι στο χέρι σου, άσε τις δικαιολογίες και σήκωσε τα μανίκια σου. Τώρα! Μην το αφήνεις για αύριο. Αύριο θα είναι αργά.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.