Το σωστό συμπέρασμα μετά τις χρονιάρες μέρες! Φτάσαμε 28 Ιανουαρίου και όλες οι ομάδες συνεχίζουν να παίζουν αρκετά καλά- Μα αυτό που γίνεται από τις 11/11, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στο γήπεδο του Teatro Athens, γίνεται μια φορά στα 15 χρόνια- Το λες σπάνιο νυχτερινό φαινόμενο!

Ποιος είναι ο χαμένος και ποιος ο κερδισμένος; Η κλασική ερώτηση. Πάντοτε και δεν θα αλλάξει ποτέ. Σύνηθες φαινόμενο. Όχι δεν γίνεται μέσα στις γιορτές, στην αλλαγή του χρόνου, μετά το “Χρόνια πολλά, Καλή Χρονιά”. Γιατί τότε, είναι όλα τέλεια για τους πάντες. Χρονιάρες μέρες τις λένε. Και πολύ λογικό, όλοι να λένε για τον εαυτό τους. Εγώ είμαι εγώ, και πάει λέγοντας. Οι ”σοβαροί” παίκτες δεν βιάζονται. Περιμένουν να φύγει ο Ιανουάριος, που δεν θα είναι τέλεια για όλους, που πολλά θα έχουν αλλάξει και θα το καταλάβουμε με το ότι κάποιοι θα έχουν φύγει από την καθημερινότητά της νύχτας. Με αυτούς παίζει το tsipasblog.gr. Mε αυτούς παίζει όλο το χρόνο, δεν μπλέκει με τους άσχετους, τους πρωτάρηδες.

Ποιος είναι ο χαμένος και ποιος ο κερδισμένος; Άρα, νόημα έχει η ερώτηση αυτή, να γίνει τώρα, 28 Ιανουαρίου. Ότι και ακούσεις από τον έναν και τον άλλον, βάζεις ωτοασπίδες, δεν έχει νόημα, δεν θα σε επηρεάσει. Το ξέρεις. Η πραγματικότητα δεν κρύβεται, είναι πιο φανερή από ποτέ. Βγάζει μάτι..

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι λέγαμε; Για τον χαμένο και τον κερδισμένο της φετινής νύχτας, στο γήπεδο Αθήνα. Να μην αδικήσουμε κανέναν, κανένα σωστό και νοικοκυρεμένο επιχειρηματία. Αφού η αλήθεια είναι πως πήγαν σε συνολικό επίπεδο, για όλες τις ομάδες, αρκετά καλά τα πράγματα και συνεχίζουν να πάνε. Και έτσι, σε κάθε περίπτωση, κάποιος πέταξε και πετάει ψηλότερα από κάθε άλλον. Αυτοί είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σάκης Ρουβάς. Το τι γίνεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο γήπεδο του Teatro Athens, γίνεται μια φορά στα 15 χρόνια. Πως το χαρακτηρίζεις; Στην κατηγορία της νύχτας, στην υποκατηγορία μπουζούκια, το σπάνιο φαινόμενο. Έτσι είναι. Το σπάνιο φαινόμενο δεν το βλέπεις κάθε μέρα.

Διαβάστε επίσης : Οικονομόπουλος-Fantasia, στο “διάστημα” η σχέση τους

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.