Το σκάκι στο νυχτερινό σχολείο

Sold out θα είναι η επιστροφή του Ποσειδωνίου. Με τον τεράστιο Σταμάτη Γονίδη και τον διαχρονικό Στέλιο Ρόκκο. Απόψε και αύριο, οι πρώτες δύο ημέρες. Λογική εξέλιξη, θα πεις, να κεντρίσει το ενδιαφέρον, να τραβήξει τα φώτα. Γιατί είναι τέτοιο έργο, που δεν είναι νορμάλ, μέσα στους νορμάλ, είναι πολύ παραπάνω.

Δίνουμε εδώ, ένα σύντομο εκπαιδευτικό σεμινάριο. Γιατί όσο ζόρικα και να είναι τα πράγματα. Όμως, εσύ δεν μασάς, δεν σταματάς, δεν φοβάσαι. Δεν μένεις στάσιμος. Συνέχεια πειραματίζεσαι με νέες συνταγές, έχεις πάθει εμμονή να κάνεις αυτό που δεν περιμένεις κανείς. Έχεις βάλει στόχο τους αμφισβητίες και τους άπιστους, να τους διαψεύσεις. Θέλεις να τους το βουλώσεις.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και ο Μανώλης Μούτσος δεν κρατιέται. Και το λέει! Και το δείχνει. Είναι τρελαμένος σου λέω.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "moutsos_manousos 1 δευτ. POSIDONIO MUSIC HALL ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΟΝΙΔΗΣ ΡΟΚΚΟΣ 21089410 SOT OUT SONOZ16.EANIKG Τιαλλά;;;; ",,"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.