Το Σάββατο (στον Καναδά) το τελευταίο “αντίο” στον Ντίνο Βοϊδονικόλα

Ο Ντίνος Βοϊδονικόλας, ήταν αυτός που ήταν. Κοφτερό Μυαλό! Επίμονος! Ασυγκράτητος. Η ιστορία των «Μεγάλων», μέσα τον συμπεριέλαβε. Θυμίζω εν τάχει την διαδρομή του. Είχε παρτίδες ανοιχτές με την Ελληνική Αστυνομία. Και κατέφυγε στον Καναδά, όπου έγινε σπουδαίος και τρανός. Σαν επιχειρηματίας, και σαν άνθρωπος. Είναι καλό αυτό; Πολύ καλό! Πάρα πολύ καλό! Προηγείται να είσαι καλός άνθρωπος, να νοιάζεσαι για τον συνάνθρωπο σου και έπεται το πορτοφόλι. Το χοντρό πορτοφόλι. Έτσι είναι. Παρέμενε εκεί, όπου πέθανε, σε ηλικία 76 ετών. Έπασχε από τον καρκίνο.

Καμία έκπληξη, λοιπόν, που όλοι διάβασαν τα δύο κείμενα του Τσίπας Μπλοκ (Εδώ και Εδώ). Το Σάββατο θα γίνει η κηδεία του. Στην Ελλάδα θα γίνει ; Δυστυχώς, όχι! Σύμφωνα με τις πηγές από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον, oι κόρες του ήθελαν να τον έχουν εκεί. Στον Καναδά. Η επιθυμία του ήταν να πάει στη Μάνη. Κοντά στους γονείς του. Επόμενο από δω, nα πάνε πολλά γνωστά ονόματα. Εννοείται πως θα φύγει και ο ανιψιός του, ο Ντίνος ο Βοϊδονικόλας, που έχει το Ναβάλ, στο Μικρολίμανο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Φοβερό, ε; Το νοσοκομείο που νοσηλευόταν ο κορυφαίος Ντινος, το έχει φτιάξει αυτός. Για αυτό και του έχουν φωτογραφία μεγάλη.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.