Το Sabanis show έχει εξήγηση !

Ο Σαμπάνης είναι σε φοβερή φόρμα. Στην πιο δύσκολη και μπερδεμένη σεζόν, αυτός κάνει μαγικά πράγματα στο Βοτανικό, το παραδέχονται όλοι. Πουλάει πολύ. Τόσο πολύ, σε καμία άλλη σεζόν. Όπου μπεις στο διαδίκτυο, σε όποιο μέσο πέσεις, θα βρεις… Σαμπάνη. Αλλά μεταξύ μας, δεν μου κάνει εντύπωση, δεν είναι ότι δεν το περίμενα, δεν είναι ότι δεν το αξίζει. Εντάξει ο άνθρωπος συνδύασε το μεγάλο ταλέντο με την σκληρή δουλειά, δεν υπάρχει καλύτερος συνδυασμός. Να το μάθετε, να το χωνέψετε. Κανέναν έργο δεν ξεκινάει μόνο του. Όχι, αυτό που λένε κάποιοι, στάθηκε τυχερός, του έκατσε η καλή..

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, σαξόφωνο και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και πλήθος

Περιττό να σου πω πως σήμερα Τρίτη 16/1, στις 19:00 το απόγευμα, στο ιστορικό και παράλληλα φουλ ανανεωμένο νυχτερινό σπίτι του Νίκου & Θανάση Πριόβολου. Εκεί θα είναι και το Τσίπας Μπλοκ. Εννοείται. Μας περιμένει να ακούσουμε live τα καινούργια του τραγούδια, σε ένα Private & Exclusive Event, για την απονομή του Πολυπλατινένιου μου δίσκου «Λες Και Με Ξέρεις»..!’

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να τα φλας, να και τα σχετικά ρεπορτάζ…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.