Το πρωτοσέλιδο που τον ανάγκασε να βγει στα κάγκελα! Ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Βασίλης Κόκκαλης, διέψευσε σε ραδιοφωνική εκπομπή στον Alpha, ότι έχει σχέση με τον κατηγορούμενο παιδοβιαστή, Ηλία Μίχο! Η λεκτική αστοχία για “φερόμενο εγκληματία” ενώ έχει ομολογηθεί η πράξη

Μεγάλη αίσθηση δημιούργησε σήμερα το πρωί η ραδιοφωνική εμφάνιση του αντιπεριφερειάρχη Αττικής Βασίλη Κόκκαλη, σε εκπομπή όπου διέψευσε ότι έχει την παραμικρή εμπλοκή με την υπόθεση του Κολωνού.

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία 24ωρα συζητιόταν η εμπλοκή “ενός” περιφερειάρχη χωρίς όμως ποτέ να γίνει συγκεκριμένο ούτε καν σε ποια περιφέρεια πολιτεύεται σε ποια περιφέρεια πολιτεύεται. Ένα πρωτοσέλιδο οικονομικής εφημερίδας που κυκλοφορεί εβδομαδιαίως έφερε τα πάνω κάτω! Στην πρώτη σελίδα είχε φωτογραφία του Πατούλη με τους συνεργάτες του. Ο Βασίλης Κόκκαλης διέκρινε ότι το δημοσίευμα τον στοχοποιεί. Τα υπόλοιπα είναι προφανές ότι θα λυθούν στα δικαστήρια αφού με ανακοίνωση του ο αντιπεριφερειάρχης δήλωσε την προσφυγή του στην δικαιοσύνη. Να σημειώσουμε πάντως ότι σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε είχε μια λεκτική… αστοχία που παρεξηγήθηκε αφού είπε ότι ο Ηλίας Μίχος είναι “φερόμενος” εγκληματίας ενώ είναι γνωστό σε όλους ότι έχει ομολογήσει τον παιδοβιασμό της 12χρονης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

πηγή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.