Το πρώτο δείγμα των μπουζουκιών : Ξαπλώστρα και έχει ο Θεός

Όπως τα λέγαμε. Άνοιξαν ξανά την πόρτα τους τα νυχτερινά μαγαζιά, κάποια από αυτά, και ο οπαδός έλειπε. Δεν δεν ήταν εκεί. Ήταν στο περίμενε για κάτι καλύτερο. Και όχι, δεν φταίει. Επόμενο. Αναμενόμενο, άλλωστε. Μπέρδεμα και μπλέξιμο, στην πολύ σοβαρή μορφή της, είναι τα τελευταία μέτρα, μόνο με εμβόλιο και δεν το συζητάμε καθόλου. Πολλοί που ήθελαν να μπουν, να πιούν ένα ποτό, να προσευχηθούν, να μεταλάβουν, στους ναούς, τους νυκτερινούς, όμως έμειναν έξω από την …αποστολή και ο λόγος είναι το εμβόλιο. Είτε γιατί δεν πρόλαβαν να το κάνουν, έχοντας στο μυαλό την υποχρεωτικότητα για Σεπτέμβρη, είτε έχουν εμβολιαστεί μόνο με την μία δόση, είτε δεν το θέλουν καθόλου.

Λοιπόν; Οι ακόμη ανενεργοί παίκτες, σε κάθε ομάδα, να ντοπαριστεί η αισιοδοξία τους, από το δείγμα, το πρώτο, αυτών που πήραν το ρίσκο και μπήκαν στο γήπεδο ; Να μπουν και αυτοί; Ούτε να το σκέφτονται, δεν γίνονται αυτά τα τρελά. Κομματάκι δύσκολο, σχεδόν αδιανόητο, μεγάλο το εμπόδιο, να καβαλήσουν το άλογο και να πιστεύουν ότι δεν θα τσακιστούν. Θα τσακιστούν, που θα είναι το αποτέλεσμα όχι του ότι έκαναν κακή προετοιμασία…Του εμμονικού πολέμου, που δέχονται από τον Μητσοτάκη, που αυτοί τον βοήθησαν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κακά τα ψέμματα. Η τωρινή περίοδος, πρέπει να είναι της ξαπλώστρας και της… ελπίδας. Πάμε χειμώνα και έχει ο Θεός.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.