Το πήρε πάνω του ο Μεσούλας

Το διάβασα, με βρίσκει σύμφωνο και σας το μεταφέρω. Μια λιτή ανακοίνωση που λέει πολλά. «Με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ αναβάλλεται για Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου (19:30) λόγω της κρίσιμης κατάστασης που επικρατεί στην χώρα μας. Σας ευχαριστώ μέσα απ’την καρδιά μου για την στήριξη και την αγάπη σας». Μιλάει ο επιχειρηματίας, αλλά και υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του Πειραιά, με την ομάδα του Γιάννη Μώραλη, Δημήτρης Μεσούλας. Αναφέρεται στο έργο του καλοκαιριού, όπου θα έπαιζαν κορυφαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΑΓΑΠΗΣ Δεύτερα 11 Σεπεμβρίου ΑΓΑΠΗΣ Χριστίνα Μαραγκόζη Χάρης Στάθης Κωστόπουλος Αγγελόπουλος Πέτρος 'μβριος Μαριάννα Χρήστμακάριου Πάζης Δημήτρης ιώτης Κυριάκος Κύανος Χάρης Βαρθακούρης Νίκος Τζούμας Σάκης Αρσενίου Ευδοκία Γιώργος Γιασεμής Άκης Δείξιμος Νίκος Δούρος Ρία Ελληνίδου Κυριάκος Παπαδόπουλος ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ Ανακοίνωση υποψηφιότητας Δημοτικου Συμβούλου Πειραιά ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΛΕΩΝ. ΜΕΣΟΥΛΑ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Θέατρο ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ Ακτή Δηλαβέρη 31, Πειραιάς 185 Πάρκο Σ.Ε.Φ."
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.