Το έχει πάρει πολύ σοβαρά

Ο δημοσιογράφος κύριος Φίλιππος Καμπούρης έκανε την μεγάλη έκπληξη και εκλέχτηκε νέος πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.

«Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ξανά τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό τη μεγάλη Πατριωτική Λαϊκή Δεξιά Παράταξη όλων των Ελλήνων. Δηλώνουμε έτοιμοι για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου 2024 και έτοιμοι να συγκρουστούμε και να δώσουμε την μεγάλη μάχη για τη πατρίδα, τη θρησκεία και τη οικογένεια». Ήταν τα πρώτα λόγια του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πράγματι είναι μεγάλη έκπληξη. Μου μοιάζει σα να πήγε από το ισόγειο στο ρετιρέ. Δεν μετακινήθηκε από το ένα δωμάτιο της οικίας του σε κάποιο άλλο. Κι αν κάποιοι παλαιοκομματικοί βλέπουν τη δουλειά ότι απλά επειδή έτυχε, πάμε να κάνουμε αγγαρεία. Θα πω ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου, καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα.

Τι, δηλαδή; Ο Καμπούρης είναι στο πόδι, από το πρωί έως το βράδυ. Ξέρει ότι τον κοιμώμενο πατριωτικό ..γίγαντα, δεν θα τον ξυπνήσει με τις ταμπέλες. Μην κολλήσουμε στις ταμπέλες. Μόνο οι καλύτερες δυνατές μεταγραφές θα μετρήσουν. Με υποψήφιος που είναι μέσα στην κοινωνία. Σε αυτή την διαδικασία βρίσκεται τώρα.

Διαβάστε ακόμα: Τους χαλάει το αφήγημα ο Καμπούρης

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.