Το παρασκήνιο στην ΕΛΑΣ με τις “σφαγές” Νταβαρίνου και Χασιώτη! “Γκρεμίστηκαν” σε μια νύχτα δίκτυα πληροφοριών που “χτίστηκαν” επί δεκαετίες! Έφεραν από το αεροδρόμιο τον “άκαπνο” Γιάννη Δροσίνη που έλεγχε βαλίτσες και τον κάνουν διοικητή στο τμήμα ανθρωποκτονιών! Έδιωξαν τον Νταβαρίνο από την Δίωξη Εκβιαστών με 16 χρόνια υπηρεσίας και προωθούν έναν νεαρό!

Είναι προφανές πως οι μετακινήσεις αυτές έγιναν με εντολή του υπουργού Παναγιώτη Θεοδωρικάκου. Ο αξιωματικός Γιάννης Δροσίνης, χωρίς καμία εμπειρία στην χαρτογράφηση της ανθρωπογεωγραφίας των πληρωμένων συμβολαίων της νύχτας,  ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν υπεύθυνος της Δίωξης Ναρκωτικών στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, με πλούσιο και ευρύχωρο γραφείο αναλαμβάνει, ως νέος επικεφαλής του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής  στη θέση του προκατόχου του Κωνσταντίνου Χασιώτη, που υπηρετούσε 19 χρόνια στην υπηρεσία αυτή και είναι ο ένας από τους τέσσερεις αξιωματικούς, οι οποίοι μετακινήθηκαν αιφνίδια και αναιτιολόγητα χτες από τις θέσεις τους.

Όπως είναι ήδη γνωστό μετακινήθηκε στο τμήμα μεταγωγών, που θεωρείτε δυσμενή μετάθεση και ο διοικητής του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών Νικόλαου Νταβαρίνου, που υπηρετούσε 16 χρόνια στην υπηρεσία αυτή. Μετάθεση πήρε και ο επικεφαλής του Τμήματος Εκβιαστών Θεσσαλονίκης.

Σε κάθε περίπτωση όμως πρέπει να δοθούν εξηγήσεις γιατί τα όσα κυκλοφορούν… το επιβάλουν! Εάν υπάρχουν “μελανιές” στις στολές αυτών των αξιωματικών πρέπει να το μάθουμε. Κάθε άλλη περίπτωση ευνοεί το οργανωμένο έγκλημα αφού τίθενται σε αδράνεια μεγάλα δίκτια πληροφοριών που δεν μπορούν να ξανακτιστούν ούτε σε 100 χρόνια. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

edolio5

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.