Το παράδειγμα ότι η άνοδος δεν τον απομάκρυνε από την κοινωνία

Ο Θεοδόσης Νικολάου είναι πια σε άλλο λεβελ, επιχειρηματικό λέβελ, και επόμενο οι πολλοί, να θέλουν να διαπιστώσουν, αν αυτή η άνοδος, τον άλλαξε σαν άνθρωπο.. Στις περισσότερες τέτοιες περιπτώσεις, το χρήμα αλλάζει την σύνδεση του ανθρώπου με το παρελθόν του. Εύκολα την ξεχνάει. Πόσες φορές το έχουμε δει; Αμέτρητες. Όχι τέτοια, καθόλου τέτοια, αν είναι δυνατόν να βλέπαμε τέτοια, στην περίπτωση του κυρίου Νικολάου. Άλλο ότι είναι δυνατός οικονομικά σήμερα, άλλο ότι έχει κλείσει την πόρτα του στις ανάγκες της κοινωνίας. Το αντίθεο συμβαίνει, την έχει μονίμως ανοιχτή.

Να, το παράδειγμα, ακόμη ένα παράδειγμα. To Mini STOP Kiosk (συμφερόντων του) τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει έναν υπέροχο θεσμό προσφοράς όπου μαζί με την βοήθεια του κόσμου προσφέρουν στα παιδιά που έχουν ανάγκη μέσω των κουμπαράδων που βρίσκονται σε όλα τα σημεία Mini STOP Kiosk.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Φέτος παρά τις δυσκολίες και την δυσπιστία του κόσμου κατάφεραν να συγκεντρώσουν για το του Σωματείο «Ελπίδα-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» το συνολικό ποσό των 5.000€, από τα οποία τα 1653,66€ συγκεντρώθηκαν από την συνεισφορά του κόσμου στους κουμπαράδες της επιχείρησης και το υπόλοιπο ποσό των 3346,34€ από τον κο. Θεοδόση Νικολάου.

Σήμερα Δευτέρα 23/01 ο ιδιαίτερα δραστήριος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης μεταξύ άλλων και του Mini STOP Kiosk κος.Θεοδόσης Νικολάου παρέδωσε στην Γενική Γραμματέα του Σωματείου «Ελπίδα-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κα. Τζωρτζίνα Έλληνα επιταγή με το ποσό των 5.000€ για της ανάγκες των παιδιών.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.