Το παγωμένο project ξαναζωντανεύει: Μπρος ολοταχώς για το νέο boutique hotel στο Μανδαλίδειο Μέγαρο

Μαθαίνω ότι το εμβληματικό Μανδαλίδειο Μέγαρο, στην προνομιακή γωνία της Λεωφόρου Νίκης με την οδό Βογατσικού — ακριβώς απέναντι από το «Αχίλλειον» στην παραλία της Θεσσαλονίκης — περνά πλέον σε φάση πλήρους ανακαίνισης.

Το ιστορικό κτίριο προορίζεται να μεταμορφωθεί σε ένα σύγχρονο boutique hotel, με πολυτελείς χώρους φιλοξενίας στους ορόφους και έναν προσεγμένο χώρο εστίασης στο ισόγειο. Τα γραφειοκρατικά και τεχνικά εμπόδια που είχαν «παγώσει» το έργο το προηγούμενο διάστημα φαίνεται πως έχουν πλέον ξεπεραστεί, και οι εργασίες ετοιμάζονται να ξεκινήσουν ξανά με εντατικούς ρυθμούς.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Την υλοποίηση του project έχει αναλάβει η κατασκευαστική εταιρεία ZAFIDO, η οποία βρίσκεται ήδη σε διαδικασία προετοιμασίας για την αναβίωση του ιστορικού ακινήτου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ