Ο Passaggio μπήκε χορηγός στο Arena Padel Club

Ελάχιστο τένις είχε παίξει-φαντάζομαι- προ αμνημονεύτων χρόνων. Τώρα όμως παίζει, όχι κάθε μέρα. Σίγουρα δύο τρεις φορές μέσα στη βδομάδα. Και όχι, δεν ζήλεψε την δόξα του Τσιτσιπά. Και όχι δεν μιλάμε για το κλασσικό, το παραδοσιακό τένις που ξέρουμε.

Αλλά τί ; Το Padel Tennis. Το ταχύτερα αναπτυσσόμενο άθλημα στον κόσμο. Το οποίο παίζεται ευρέως σε όλο τον κόσμο, αλλά έχει ιδιαίτερα μεγάλη απήχηση και στην Ευρώπη, ενώ στην Ελλάδα υπάρχουν ήδη 5 club και ετοιμάζεται άλλο ένα υπερσύγχρονο. Το παντέλ εφευρέθηκε στο Ακαπούλκο στο Μεξικό, από τον Enrique Corcuera το 1969. Για την ώρα είναι λαοφιλές στην Λατινική Αμερική σε χώρες όπως η Αργεντινή και το Μεξικό. Στην Ευρώπη μεγάλη άνθηση γνωρίζει στην Ισπανία και έχει αρχίσει η διάδοσή του και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Από ό,τι έχω δει στις σοβαρές, τις ιστορίες στο instagram, το επιλέγει ο Mr Passaggio Κώστας Σπηλιωτόπουλος, κάθε τόσο. Και μαζί με πολλούς επώνυμους άλλους, φίλους τους.

Δικαιολογημένα, λοιπόν, που δεν έμεινε στη σκέψη και μπήκε χορηγός στο Arena Padel Club, με τις φοβερές εγκαταστάσεις.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.