Το Ω Stage Athens ανακατεύει την τράπουλα – Δεν γίνεται διαφορετικά! Οι δύο Γιώργηδες και το φουλ χορτάτο σχήμα

Δεν γίνεται διαφορετικά. Η νέα πραγματικότητά στη ζωή και στις δουλειές, λέει ότι δεν έχεις καμία τύχη, θα σε φάει στη γωνία ο άλλος που σε περιμένει. Αν πηγαίνεις όπως πηγαίνεις. Με την ίδια συνταγή. Τα ίδια και τα ίδια. Ουδείς ανεβαίνει κλάση. Επίπεδο. Πρέπει να ‘σαι πονηρός. Πιο ικανός, πιο γάτος. Να σκέπτεσαι και πλάγια, πρώτον, και δεύτερον, να ανακατέψεις την τράπουλα.

Με την ευκαιρία. Το Omega Live Stage, αυτό το νυχτερινό κέντρο, επί της Πειραιώς, στην Αθήνα. Με τους πολλούς και φιλόδοξους μετόχους. Που πέρυσι, είχε Γιώργο Γιαννιά – Γιώργο Παπαδόπουλο και Χριστίνα Σάλτη. Θα την ανακατέψει την τράπουλα ; Δεν θέλει ρώτημα. Το είπαμε. Δεν γίνεται διαφορετικά. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η Ιστορία με το σχήμα του επόμενου χειμώνα, έχει σχεδόν γραφτεί, τελειώσει. Και τα έχει όλα. Καψούρα, ανεαβστικό, μοντέρνο, ποπ. Φουλ χορτάτο.

Στην κορυφή, θα διατηρηθεί ο Γιώργος Γιαννιάς. Και δικαίως έχει τις προδιαγραφές του ισχυρού στρατηγού. Αυτό μπορούμε να σας πούμε μόνο, για την ώρα. Α, και το άλλο. Πέρυσι ήταν με τον Γιώργο Παπαδόπουλο, με Γιώργο και φέτος.

Διαβάστε επίσης : Πρώτοι γράψαμε ότι ο «βασιλιάς του χρυσού» πήρε το Club 22 – Πρώτοι γράφουμε ότι το άφησε – Σε άλλα χέρια πήγε – Στο …κόλπο και ο τραγουδιστής “μέγας διασκεδαστής”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.