Το μήνυμα της… «παραίτησης» του Οφρυδόπουλου

Το μήνυμα της… «παραίτησης» του Οφρυδόπουλου

Την έπεσαν πάνω στο «θέμα» σαν πεινασμένα αρπακτικά, γύπες και γεράκια σκέτα, τα ηλεκτρονικά μέσα, να προλάβουν μεγαλύτερη επισκεψιμότητα. Και το «θέμα» ήταν πράγματι πιασιάρικο, αβανταδόρικο. Ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου, προπονητής στην ειδικότητα, όχι πρώτο όνομα, όμως ταλαντούχος και εξελίξιμος, έστειλε εξώδικο στην πρώην ομάδα του, στην ΠΑΕ Παναχαΐκή, με το οποίο ζητά την καταβολή ποσού 13.000 ευρώ.

Το «θέμα», ακόμα και για τα μήντια που παριστάνουν κοινωνική προσφορά. Ένα “θέμα” που δικαιολογεί την ύπαρξη τους και τις διαφημίσεις που παίρνουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο έντονα δυσαρεστημένος προπονητής, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, στο όνομα, γνωστοποίησε ότι δεν παραιτήθηκε από την προηγούμενη δουλειά, αλλά τον έδιωξαν. Ο Δρόσος του είπε “πάρε πόδι”.

Ο τελευταίος, λοιπόν, ο αντιπρόεδρος των «κοκκινόμαυρων, στην προσπάθεια του να δείξει ότι τα πράγματα έγιναν εντελώς αντίστροφα, έδωσε στην δημοσιότητα ένα μήνυμα . Συγκεκριμένα, την τελευταία παράγραφο από αυτό που του έστειλε ο Σωκράτης, την ημέρα της αποχώρησης του και στο οποίο, σύμφωνα πάντα με την ΠΑΕ Παναχαική, αναφέρει:

«Όπως εκφράστηκε από την ημέρα που αναλάβατε- υπενθυμίζω 5 νίκες 3 ισοπαλίες 0 ήττες- έχουν καθορίσει την απόφαση μου- μας να μην πορευτούμε μαζί στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος».

Πήρε, λοιπόν, έκταση το θέμα, όμως ουδείς της δουλειάς, δημοσιογράφος, αρθρογράφος, σχολιογράφος, αναλυτής με μπαλαδόρικες ευαισθησίες και που θέλει να φαίνεται ψαγμένος , έπιασε το νόημα της ενέργειας του 45χρονου προπονητή. Ποιο, δηλαδή, μήνυμα έστειλε ο δυστυχής στην ομάδα που υπηρέτησε. Στην επιχείρηση ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ.

«Ο Οφρυδόπουλος πιστώνει την μέχρι εκείνη την στιγμή, στα 8 τελευταία ματς, με 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 0 νίκες, επιτυχία της ομάδας, στον Δρόσο και όχι στον εαυτό του». Αυτό είναι το αληθές μήνυμα του, που το έβγαλε στον αέρα η ΠΑΕ και προσωπικά ο αντιπρόεδρος της, ο Δρόσος.

Ποια θα είναι η συνέχεια; Του «μηνύματος» η συνέχεια. Εξαρτάται.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.