Αυτό το μαγαζί, θα είναι του Ντίνου Στάικου

Η οικονομία δεν ξέρεις πως πάει; Άσε τι λένε. Ξέρεις. Πολύ αδύναμα πάει. Η χειρότερη της. Αυτό σημαίνει ότι το μαγαζί, το κάθε μαγαζί, είναι στα κάτω του. Ότι οι όποιες σκέψεις επέκτασης, διάδοσης, μεγαλώματος, φεύγουν από την επιφάνεια, γίνονται καβάτζα, για όταν και πότε η στιγμή γίνει πιο κατάλληλη. Για την πλειοψηφία των επιχειρηματικών κοινωνιών αυτό ισχύει..

Όχι, όμως, και για τον πατρινό ιδιοκτήτη πρατηρίων καυσίμων, αποκλειστικά και μόνο της εταιρίας Ετέκα, Ντίνο Στάικο. Το δούλευε συστηματικά, πολύ καιρό και είναι κοντά στο να το πετύχει. Το τρίτο του μαγαζί, που θα βρίσκεται στην Έλληνος Στρατιώτου 21 και από τις μακέτες, βλέπεις ότι στο θέμα ποιότητα, παίζει καθαρά και τίμια. Δηλαδή; Να σου πω την αλήθεια, ξεχειλίζει. Γιατί συμβαίνει αυτό; Επειδή ο Στάικος, δεν ξεκόβει από την ίδια τη φύση του, που όταν κάνει κάτι, θέλει να το πάει στο τέλειο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Άμα μιλάς πολύ, δεν ακούγεσαι, για αυτό ας αφήσουμε να μιλήσει η εικόνα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα ποτό και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα ποτό και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώρος
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.